Kaalikääryleet

Kaalikääryleet 1

Kaalikääryleet vaativat hieman viitseliäisyyttä, mutta herkullinen lopputulos on ehdottomasti sen arvoista. Tämän kaalikääryleohjeen maku syntyy tietenkin Kunnon sika-nauta jauhelihasta, joka valmistetaan 100 % suomalaisesta, gm-vapaasta lihasta. Lisäksi Kunnon jauheliha on takuulla tuoretta, sillä raaka-aineita ei missään välissä pakasteta. Herra Snellmanin kaalikääryleet vievät suorastaan kielen mennessään. Kaalikääryle on ruoka jolle erinomaiselle maulle antaa voi-siirappiseos, jolla kaalikääryleet voidellaan.

4 60 min

Ainekset

  • 1 iso kaali
Täyte:
  • 1 dl riisiä
  • 400 g Sika-nauta jauhelihaa
  • 1 hienonnettu sipuli
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl hienonnettua kaalta
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria

Kaalikääryleet — Ohje

  1. Poista kaalin kova kanta. Keitä kaalia suolalla maustetussa vedessä, kunnes kaali on pehmeää. Irrota kaalinlehdet ja valuta. Hienonna pienemmät kaalinlehdet täytteen joukkoon.
  2. Keitä riisi. Sekoita riisi, jauheliha ja kananmunat. Tee täytteestä palloja ja asettele kaalinlehdille. Kääri lehdet kääryleiksi. Hammastikku tai ompelulanka on oiva apu jos kääryleet ei halua pysyä kasassa.
  3. Lado kaalikääryleet uunipellille. Voitele kääryleet voi/siirappi seoksella. Paista 200 asteessa noin 40 min.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit