Siirry sisältöön
Maalahden limppua Pohjalaisella täytteellä

Maalahden limppua Pohjalaisella täytteellä

20

55min työaika + 55min kokonaisaika

Helppo

Maalahden limppua on valmistettu jo vuodesta 1906. Pohjalainen täyte sisältää sekä graavattua että kylmäsavustettua lohta. Maistuva annos kalaruoasta pitäville. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Maalahden limppua Pohjalaisella täytteellä
  • 20 kpl viipaletta maalahden limppua
  • 3 kpl perunaa
  • 2 kpl omenaa
  • 0.5 kpl maustekurkkua
  • 1 kpl punasipulia
  • 100 g kylmäsavustettua lohta
  • 100 g graavilohta
  • 3 tl tilliä
  • 1.5 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 tl sitruunanmehua

Ohje

Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi. Anna perunoiden jäähtyä ja paloittele pieniksi paloiksi.

Kuutioi omena, maustekurkku, punasipuli ja lohi. Laita seos kulhoon ja lisää perunat.

Sekoita majoneesi, tilli, kermaviili ja sitruunamehu keskenään. Sekoita muut ainekset joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Laita levitettä jokaiselle leipäviipaleelle, koristele hienonnetulla ruohosipulilla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 70 g
Energia 700 kJ / 167 kcal 490 kJ / 117 kcal
Rasva 6.2 g 4.4 g
- josta tyydyttynyttä 1.2 g 0.9 g
Hiilihydraatit 20.9 g 14.7 g
- josta sokereita 7.3 g 5.1 g
Proteiini 6 g 4 g
Ravintokuitu 2.5 g 1.8 g
Suola 0.7 g 0.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle