
Nakkipata
Kunnon kuoreton nakki 280 g25min
4
Helppo
Ainekset
Nakkipata
- 1 kpl Snellman Kunnon kuoreton nakki 280 g
- 1 kpl sipulia
- 3 dl makaronia
- 1 kpl lihaliemikuutiota
- 390 g yrttistä tomaattimurskaa
- 2 tl basilikaa
- 2 tl oreganoa
- 380 g papuja tomaattikastikkeessa
- 380 g kidney-papuja
- 2 dl herneitä
- 3 dl maissia
- 3 dl vettä
- 0.5 tl chiliä
Ohje
-
Pilko nakit ja laita kaikki ainekset, paitsi herneet ja maissit, kattilaan.
-
Anna porista noin 15 minuuttia tai kunnes makaroonit on kypsiä. Lisää lopuksi herneet ja maissi, sekoita ja tarjoile.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 550 g | |
---|---|---|
Energia | 505 kJ / 120 kcal | 2779 kJ / 662 kcal |
Rasva | 3.8 g | 20.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.3 g | 7.2 g |
Hiilihydraatit | 13.8 g | 75.7 g |
- josta sokereita | 2.5 g | 13.6 g |
Proteiini | 6 g | 32 g |
Ravintokuitu | 3.3 g | 18.3 g |
Suola | 0.8 g | 4.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.