Nakkipata
Nakkipata on nopea arkiruoka ja voit vaihdella aineksia maun mukaan, mitä kaapista sattuu löytymään. Vaikka listassa on paljon aineksia, tämä nakkipata-resepti on todella yksinkertainen, koska tarvitset vain yhden kattilan johon kaikki laitetaan.
4
25 min
Ainekset
-
- 1 pkt Kunnon kuoreton nakkimakkara
- 1 iso sipuli
- 3 dl makarooneja
- 1 lihaliemikuutio
- 1 prk yrttitomaattimurskaa
- 2 tl basilikaa
- 2 tl oreganoa
- 1 prk papuja tomaattikastikkeessa
- 1 prk kidneypapuja
- 2 dl herneitä
- 2 dl maissia
- 3 dl vettä
- ripaus chiliä
Nakkipata — Ohje
-
- Pilko nakit ja laita kaikki ainekset, paitsi herneet ja maissit, kattilaan.
- Anna porista noin 15 minuuttia tai kunnes makaroonit on kypsiä. Lisää lopuksi herneet ja maissi, sekoita ja tarjoile.
Vinkki!
Kokeile myös nakkirisottoa, jonka ohjetta on helppo muokata sopivaksi kaikkien ruokailijoiden makuun.
“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”
Tore, tuotekehittäjä