
Paahdettu nduja-kirsikkatomaattipasta
Pizzapäivän ndujamuru 100 g30min (josta aktiivista 15min)
4
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Pizzapäivän ndujamuru 100 g
- 300 g pennepastaa
- 2 rkl voita
- 1 rkl oliiviöljyä
- 3 dl vettä
- 2 rkl lihafondia
- 500 g paseerattua tomaattia
- 1 tl kuivattua timjamia
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 kpl pakettia (á 125g) buffalomozarellaa
- 0.5 kpl ruukkua basilikaa
- 1 rkl hunajaa
- 0.5 tl rouhittua mustapippuria
Ohje
-
Ruskista ndujamuru pannulla ja siirrä lautaselle odottamaan. Pyyhkäise pannu tarvittaessa puhtaaksi.
-
Kuumenna kannellisessa pannussa voi ja öljy. Lisää pasta ja paahda 5-7 minuuttia keskilämmöllä välillä sekoittaen, kunnes pasta on saanut kullankeltaisen värin.
-
Lisää vesi, lihafondi, paseerattu tomaatti ja timjami. Sekoita ja anna hautua miedolla lämmöllä kannella peitettynä välillä sekoittaen 12–14 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
-
Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne pastan päälle. Revi pinnalle mozzarellajuustoa ja ruskistettu ndujamuru. Peitä kannella ja anna hautua vielä 2–3 minuuttia. Viimeistele basilikalla, hunajalla ja rouhi päälle mustapippuria.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 578 kJ / 138 kcal | 2313 kJ / 551 kcal |
Rasva | 5.4 g | 21.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.6 g | 10.3 g |
Hiilihydraatit | 16.1 g | 64.5 g |
- josta sokereita | 3.1 g | 12.5 g |
Proteiini | 6 g | 22 g |
Ravintokuitu | 1.4 g | 5.4 g |
Suola | 0.7 g | 2.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.