Siirry sisältöön
Paahdettu nduja-kirsikkatomaattipasta

Paahdettu nduja-kirsikkatomaattipasta

Pizzapäivän ndujamuru 100 g

30min (josta aktiivista 15min)

4

Helppo

Täyteläinen, tulinen ja yllättävän helppo! Paahdettu kirsikkatomaatti-ndujapasta saa makunsa Snellmanin Pizzapäivän ndujamurusta ja pastan paahtamisesta pannulla ennen nesteiden lisäämistä. Kun mukaan lisätään vielä kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, yrttejä ja hunajaa, syntyy täyteläinen, mutta raikkaan vivahteikas annos, joka hurmaa arkena ja hemmottelee viikonloppuna.

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Pizzapäivän ndujamuru 100 g
  • 300 g pennepastaa
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 3 dl vettä
  • 2 rkl lihafondia
  • 500 g paseerattua tomaattia
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl pakettia (á 125g) buffalomozarellaa
  • 0.5 kpl ruukkua basilikaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Ruskista ndujamuru pannulla ja siirrä lautaselle odottamaan. Pyyhkäise pannu tarvittaessa puhtaaksi.

  2. Kuumenna kannellisessa pannussa voi ja öljy. Lisää pasta ja paahda 5-7 minuuttia keskilämmöllä välillä sekoittaen, kunnes pasta on saanut kullankeltaisen värin.

  3. Lisää vesi, lihafondi, paseerattu tomaatti ja timjami. Sekoita ja anna hautua miedolla lämmöllä kannella peitettynä välillä sekoittaen 12–14 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.

  4. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne pastan päälle. Revi pinnalle mozzarellajuustoa ja ruskistettu ndujamuru. Peitä kannella ja anna hautua vielä 2–3 minuuttia. Viimeistele basilikalla, hunajalla ja rouhi päälle mustapippuria.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 400 g
Energia 578 kJ / 138 kcal 2313 kJ / 551 kcal
Rasva 5.4 g 21.5 g
- josta tyydyttynyttä 2.6 g 10.3 g
Hiilihydraatit 16.1 g 64.5 g
- josta sokereita 3.1 g 12.5 g
Proteiini 6 g 22 g
Ravintokuitu 1.4 g 5.4 g
Suola 0.7 g 2.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Täyteläinen, tulinen ja yllättävän helppo! Paahdettu kirsikkatomaatti-ndujapasta saa makunsa Snellmanin Pizzapäivän ndujamurusta ja pastan paahtamisesta pannulla ennen nesteiden lisäämistä. Kun mukaan lisätään vielä kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, yrttejä ja hunajaa, syntyy täyteläinen, mutta raikkaan vivahteikas annos, joka hurmaa arkena ja hemmottelee viikonloppuna.

kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle