Paella con chorizo
45min
4
Keskitaso
Ainekset
Paella
- 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
- 1 kpl sipulia
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl tomaattipyrettä
- 4 dl pitkäjyväistä riisiä
- 1 kpl pussia herne-maissi-paprikaa, pakaste (á 200g)
- 1 l vettä
- 2 kpl lihaliemikuutiota
- 1 kpl pussia (á 0,5 g) sahramia
Aioli
- 1 kpl kananmunan keltuaista
- 1 dl rypsiöljyä
- 2 kpl valkosipulin kynttä silputtuna
- 1 tl sinappia
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl sokeria
Ohje
Aioli
Laita keltuainen kulhoon.
Lisää öljy tipoittain ja vatkaa koko ajan voimakkaasti.
Ole aluksi erittäin tarkka öljyn lisäämisessä. Kun majoneesi alkaa paksuuntua, voit lisätä sitä hieman reippaammin.
Lisää lopuksi hienonnettu valkosipuli ja sinappi. Viimeistele hyppysellisellä suolaa ja sokeria.
Paella
Viipaloi All Natural Chorizot ja silppua sipuli.
Lisää riisi, sahrami sekä tomaattipyree ja paista ilman nestettä noin minuutin verran.
Kuullota sipuleita noin minuutti rypsiöljyssä. Lisää makkaraviipaleet ja ruskista vähän aikaa.
Lisää sitten vesi, murra sekaan lihaliemikuutiot ja anna paellan kiehua kunnes riisi on kypsää. Muista sekoittaa paellaa silloin tällöin.
Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile aiolin eli valkosipulimajoneesin kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 450 g | |
---|---|---|
Energia | 774 kJ / 185 kcal | 3482 kJ / 834 kcal |
Rasva | 10.6 g | 47.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.9 g | 8.6 g |
Hiilihydraatit | 17.2 g | 77.3 g |
- josta sokereita | 1.1 g | 4.9 g |
Proteiini | 4 g | 19 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 3.5 g |
Suola | 1 g | 4.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.