
Paella con chorizo
45min
4
Keskitaso
Ainekset
Paella
- 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
- 1 kpl sipulia
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl tomaattipyrettä
- 4 dl pitkäjyväistä riisiä
- 1 kpl pussia herne-maissi-paprikaa, pakaste (á 200g)
- 1 l vettä
- 2 kpl lihaliemikuutiota
- 1 kpl pussia (á 0,5 g) sahramia
Aioli
- 1 kpl kananmunan keltuaista
- 1 dl rypsiöljyä
- 2 kpl valkosipulin kynttä silputtuna
- 1 tl sinappia
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl sokeria
Ohje
Aioli
-
Laita keltuainen kulhoon.
-
Lisää öljy tipoittain ja vatkaa koko ajan voimakkaasti.
-
Ole aluksi erittäin tarkka öljyn lisäämisessä. Kun majoneesi alkaa paksuuntua, voit lisätä sitä hieman reippaammin.
-
Lisää lopuksi hienonnettu valkosipuli ja sinappi. Viimeistele hyppysellisellä suolaa ja sokeria.
Paella
-
Viipaloi All Natural Chorizot ja silppua sipuli.
-
Lisää riisi, sahrami sekä tomaattipyree ja paista ilman nestettä noin minuutin verran.
-
Kuullota sipuleita noin minuutti rypsiöljyssä. Lisää makkaraviipaleet ja ruskista vähän aikaa.
-
Lisää sitten vesi, murra sekaan lihaliemikuutiot ja anna paellan kiehua kunnes riisi on kypsää. Muista sekoittaa paellaa silloin tällöin.
-
Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile aiolin eli valkosipulimajoneesin kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 450 g | |
---|---|---|
Energia | 774 kJ / 185 kcal | 3482 kJ / 834 kcal |
Rasva | 10.6 g | 47.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.9 g | 8.6 g |
Hiilihydraatit | 17.2 g | 77.3 g |
- josta sokereita | 1.1 g | 4.9 g |
Proteiini | 4 g | 19 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 3.5 g |
Suola | 1 g | 4.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.