Paella con chorizo

Paella con chorizo

Tämä paella ei kaipaa liiaksi mausteita, siitä pitää huolen Snellmanin juuri sopivan mausteinen ja täysin lisäaineeton All Natural Chorizo.

Paistettaessa makkarasta leviää pannulle niin valkosipulin, chilin kuin kuminankin aromeja muodostaen täydellisen pohjan riisin kypsentämiselle. Aidon paellavivahteen aikaansaamiseksi reseptissä on mukana myös sahramia, mutta voit käyttää vaihtoehtoisesti myös 2 tl kurkumaa. Tarjoillaan itse tehdyn aiolin kanssa. Herra Snellmanin paella-resepti, ole hyvä!

4

Ainekset

Paella
  • 1 pkt All Natural Chorizo
  • 1 sipuli
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 4 dl pitkäriisiä
  • 200 g tuoreita pilkottuja vihanneksia
  • 1 l vettä
  • 2 lihaliemikuutiota
  • sahramia
Aioli
  • 1 munankeltuainen
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 1 tl sinappia
  • suolaa
  • sokeria

Paella con chorizo — Ohje

Aioli
  1. Laita keltuainen kulhoon.
  2. Lisää öljy tipoittain ja vatkaa koko ajan voimakkaasti.
  3. Ole aluksi erittäin tarkka öljyn lisäämisessä. Kun majoneesi alkaa paksuuntua, voit lisätä sitä hieman reippaammin.
  4. Lisää lopuksi hienonnettu valkosipuli ja sinappi. Viimeistele hyppysellisellä suolaa ja sokeria.
Paella
  1. Viipaloi All Natural Chorizot ja silppua sipuli.
  2. Lisää riisi, sahrami sekä tomaattipyree ja paista ilman nestettä noin minuutin verran.
  3. Kuullota sipuleita noin minuutti rypsiöljyssä. Lisää makkaraviipaleet ja ruskista vähän aikaa.
  4. Lisää sitten vesi, murra sekaan lihaliemikuutiot ja anna paellan kiehua kunnes riisi on kypsää. Muista sekoittaa paellaa silloin tällöin.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile aiolin eli valkosipulimajoneesin kanssa.

Vinkki!

makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit