Papupata Kreikkalaisittain
Tuulahdus kreikkaa lämmittää pakkassäällä. Tähän annokseen käytetään perinteisesti lampaanlihaa, mutta kyllä sen voi valmistaa hyödyntämällä possua, nautaa tai broileria – ihan miltä tuntuu. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!
Ainekset
- 850 g Maatiaispossun extra ulkofilee
- 4 pss vihreitä papuja, pakasteita à 300 g
- 500 g tomaattimurskaa
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 purkkia tomattipyrettä à 70 g
- 1 dl oliviöljyä
- 1 lihaliemikuutio
- suolaa
- vettä kunnes pavut peittyy
Ohje
Paloittele liha suuriksi paloiksi.
Ruskista nopeasti kattilassa ja lisää loput aineksista. Anna porista noin 3 tuntia tai kunnes pavut vaihtavat väriä. Tarjoile ja nauti!