Siirry sisältöön
Papupata Kreikkalaisittain

Papupata Kreikkalaisittain

Tuulahdus kreikkaa lämmittää pakkassäällä. Tähän annokseen käytetään perinteisesti lampaanlihaa, mutta kyllä sen voi valmistaa hyödyntämällä possua, nautaa tai broileria – ihan miltä tuntuu. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

Ainekset

  • 850 g Maatiaispossun extra ulkofilee
  • 4 pss vihreitä papuja, pakasteita à 300 g
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 purkkia tomattipyrettä à 70 g
  • 1 dl oliviöljyä
  • 1 lihaliemikuutio
  • suolaa
  • vettä kunnes pavut peittyy

Ohje

Paloittele liha suuriksi paloiksi.

Ruskista nopeasti kattilassa ja lisää loput aineksista. Anna porista noin 3 tuntia tai kunnes pavut vaihtavat väriä. Tarjoile ja nauti!

Pataruoat

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle