Suolaiset herkkuvohvelit

Suolaiset herkkuvohvelit 1

Rapeita vohveleita suolaisella twistillä. Niin yksinkertaista. Niin hyvää. Tämä annos maistuu parhaiten hyvässä seurassa. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4 35 min

Ainekset

  • 125 g voita/margariinia
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 ripaus suolaa
  • 2 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 100 g herkkusieniä hienonnettuna
  • 2 hienonnettuna sipulia
  • tuoreita yrttejä tai pestoa
Täyte
  • 200 g sieniä
  • 1 makea sipuli

Tee näin

  1. Vohvelit: Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Sekoita jauhot ja ripaus suolaa kulhossa. Lisää sen jälkeen maito koko ajan sekoittaen.
  2. Sekoita joukkoon kananmunat ja jäähtynyt voi.
  3. Kuullota sipulit ja sienet miedolla lämmöllä, kunnes ne pehmenevät. Voit paistaa tässä vaiheessa myös täytteeseen tulevat herkkusienet ja sipulin. Anna jäähtyä ja lisää vohvelitaikinaan.
  4. Sekoita mukaan hienonnettuja yrttejä ja/tai 3 msk pestoa. Älä lisää suolaa, jos käytät pestoa.
  5. Täyte: Kuullota sipuli ja sienet pannulla. Anna jäähtyä.
  6. Sekoita crème fraiche, tuorejuusto ja herkkusieni-sipuliseos keskenään.
  7. Paista vohvelit vohveliraudalla.
  8. Kokoa vohvelikeko seuraavasti: Pohjalle vohvelin pala (puolikas tai pienempiä paloja), sen jälkeen tuorejuustotahnaa ja asettele päälle keittokinkkuviipale kauniisti. Laita päälle sen jälkeen vohvelin pala.
  9. Tee niin monta kerrosta kuin haluat.
Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä