Siirry sisältöön
Selvitä muutamalla kysymyksellä mikä grillimakkara sinulle sopii!

Selvitä muutamalla kysymyksellä mikä grillimakkara sinulle sopii!

Toisinaan voi olla vaikeaa päättää mitä sitä oikein grillaisi. Makkara on aina varma valinta, mutta grillimakkaroissakin on eroja. Me Snellmanilla valmistamme useita hyvänmakuisia ja mahdollisimman luonnollisia makkaroita. Helpottaaksemme valintaasi kasasimme oheisen kaavion, jonka avulla voit selvittää mikä makkaroistamme päätyy todennäköisimmin grilliisi. Olitpa sitten täysin lisäaineettoman tai vaikkapa aidolla pekonilla maustetun makkaran ystävä, löydät varmasti oman suosikkisi. Saat kuvan isommaksi klikkaamalla!

grillaus makkara

Iivari vai Eetvartti?

Grillimakkaramme herättävät kesän myötä kasvavissa määrin kiinnostusta ja saamme myös kysymyksiä niihin liittyen. Aika moni on ihmetellyt esimerkiksi mitä eroa on Iivarilla ja Eetvartilla? Niissä kun on tismalleen yhtä paljon lihaa ja makukin on molemmissa kohdallaan? Toinen yleisesti askarruttava asia on makkaravalikoimamme laajuus, mitä kaikkia makuja Iivarista ja Eetvartista oikeastaan onkaan saatavilla?

Kysymyksiin vastataksemme ja grillaajien valintaa helpottaaksemme päätimme tehdä myös oheisen taulukon, josta selviävät sekä eri makkaroidemme erot että niiden erinomaisen maun salaisuudet. Edessä on pitkä ja toivottavasti kuuma kesä, joten ehdit maistaa vaikka näitä kaikkia. Saat kuvan isommaksi klikkaamalla!

grillimakkarat

PS. Iivari on rakenteeltaan suussa sulavan sileärakenteinen. Eetvartti on taas jätetty tarkoituksella rouhean lihaisaksi.