Siirry sisältöön
Laatikkoruoat

Laatikkoruoat

Laatikkoruoat ovat maistuvaa ja helppoa arkiruokaa. Makuvaihtoehtoja on lähes loputtomiin ja niitäkin voi tuunata oman maun mukaan aivan mielin määrin. Löydä mieleisesi laatikkoruoka ja nappaa resepti talteen!

Laatikkoruoka on riittoisaa koko perheen ruokaa

Yksi suosituimmista laatikkoruuista on makaronilaatikko. Olipa kyseessä opiskelija, lapsiperhe tai eläkeläinen, niin perinteinen makaronilaatikko maistuu kyllä monelle. Perinteinen liha-makaronilaatikko on helppo valmistaa. Sitä on myös helppo muunnella haluamillaan lisukkeilla: juustokuorrutuksella vai ilman – valitse sinä. Laatikkoruokia kannattaa suosia toisinaan myös sen vuoksi, että ne ovat usein paitsi riittoisa, myös edullisia ja täten kevyitä vaihtoehtoja myös rahapussille. 

Monet laatikkoruoat valmistetaan jauhelihasta, perunasta tai makaronista sekä mehukkuutta mukanaan tuovasta munamaidosta tai vastaavasta seoksesta. Me suosittelemme, että valmistat annoksesi esimerkiksi Kunnon sika-nauta jauhelihasta tai Kunnon naudan jauhelihasta. Meidän jauhelihatuotteet ovat nimittäin 100 % suomalaista, gm-vapaata sekä pakastamatonta. Pakastamaton lihahan paistuu pannulla kiehumisen sijaan.

Etkö keksi mitä ruokaa sitä tänään tekisi? Ei hätää, meillä Snellmanilla on makoisia reseptejä, vaikka muille jakaa. Valinnanvaraa on hyvä olla, joten selaile reseptit läpi ja valitse mieleisesi laatikkoruoka juuri tähän hetkeen.