Siirry sisältöön
Flank steak n. 500 g
Flank steak n. 500 g

Flank steak n. 500 g

Flank steak on osa naudan kuvetta, joka leikataan vatsan litteästä osasta. Lihassa on suuret säikeet ja runsas maku. Flank steak sopii erinomaisesti gillaukseen, pannulle tai fajitaksen väliin. Liha on parhaimmillaan, kun se saa jäädä sisältä punaiseksi, eli medium-rare kypsyisenä. Kotimaista GMO-vapaata naudanlihaa perhetiloilta. Kausituote.

100%

500g

Tuotetiedot

Ainekset
Suomalainen naudanliha. Alkuperä: Suomi, Teurastettu: 62, Leikattu: Suomi 62

Tuotenumero
16635

EAN-koodi
2396233000008

Ravintosisältö

Energia kcal 162 kcal
Energia kJ 679 kJ
Rasva 8.7 g
- josta tyydyttynyttä 4 g
Hiilihydraatit 0 g
- josta sokereita 0 g
Proteiini 21 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0.1 g

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistusta. Mausta mielesi mukaan. Grillaa tai paista kuumalla pannulla n. 4 – 6 minuuttia molemmilta puolilta. Parhaimmillaan liha on puoliraakana (medium-rare) tai puolikypsänä (medium), jolloin sisälämpötila on n. 54 – 58 °C. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä n. 10 min. Viipaloi ohueksi poikkisyin ja mausta vielä suolalla ja pippurilla.