Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Grillaus
    • Joulukinkun paisto
    • Kaikki joulukinkusta
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Grillaus
    • Joulukinkun paisto
    • Kaikki joulukinkusta
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Leikkeleet
  • Meetvurstit
  • Kotimainen savumeetvursti

Kotimainen savumeetvursti

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Kevyt kalkkunameetvursti 3
Kotimainen savumeetvursti 3

”Tätä meidän Savumeetvurstia savustetaan nimensä mukaisesti muita meetvursteja pidempään aidolla leppä- ja koivusavulla. Sen voimakkaampi savun maku korostaa oivallisesti suomalaisilta perhetiloiltamme tulevan porsaanlihan puhdasta makua.” – Caroline, pakkaaja

Paino

200 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia 2047 kJ / 489 kcal
Rasva 45 g
- josta tyydyttynyttä 19 g
Hiilihydraatit 0.6 g
- josta sokereita 0.6 g
Ravintokuitu 0.1 g
Proteiini  21 g
Suola 4.0 g

Laktoosi 0 g

Suola (NaCl) 3.9 g

Ainekset

Porsaanliha (alkuperä Suomi), silava, suola, glukoosi, mausteet (musta- ja valkopippuri, korianteri, chili), mausteuutteet (musta- ja valkopippuri, chili, korianteri), savuaromi, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaineet (E250, E252).

Ominaisuudet

  • Ei lisättyä fosfaattia
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Voimakassuolainen
Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Reseptit

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Pippurinen meetvursti 4

Pippurinen meetvursti

Kevyt meetvursti 4

Kevyt meetvursti

Kevyt kotimainen meetvursti 4

Kevyt kotimainen meetvursti

Ohuen ohut meetvursti 3

Ohuen ohut meetvursti

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake

  • Tilaa uutiskirje
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te
  • Evästeasetukset