Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Grillaus
    • Joulukinkun paisto
    • Kaikki joulukinkusta
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Grillaus
    • Joulukinkun paisto
    • Kaikki joulukinkusta
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Maksatuotteet
  • Viipaloitu Aurinkokuivattu tomaatti Maksamakkara

Viipaloitu Aurinkokuivattu tomaatti Maksamakkara

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
Herra Snellmanin maksamakkara 3
Viipaloitu Aurinkokuivattu tomaatti Maksamakkara liemellä

”Aitoja tomaatteja. Meidän omaa lihalientä. Valmiiksi viipaloitu, helppo käyttää. Vain suomalaista lihaa, tietenkin.” – Päivi, pakkaaja

Lihapitoisuus

26 %

Paino

250 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 1120 kJ / 268 kcal
Rasva: 21.00 g
- josta tyydyttynyttä: 7.80 g
Hiilihydraatit: 4.10 g
- josta sokereita: 3.70 g
Ravintokuitu: 0.20 g
Proteiini: 12.00 g
Suola: 2.00 g
Laktoosi: 0.00 g / 100 g

Ainekset

Porsaanliha (26 %) (alkuperä Suomi), porsaanmaksa (26 %) (alkuperä Suomi), lihaliemi (vesi, porsaanluu, porsaanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), silava, tomaatti, tomaattimehu, sokeri, suola, porsaan sidekudosproteiini, mausteet (sipuli, inkivääri), mausteuutteet (mustapippuri, muskottipähkinä), aromi (vaniliini), sikaproteiini, glukoosi, aurinkokuivattu tomaatti (0,3 %), maltodekstriini, hapettumisenestoaineet (E300, E306), säilöntäaine (E250). Lihaa ja muita lihaan verrattavia raaka-aineita 64 %.

Ominaisuudet

  • Ei lisättyä fosfaattia
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Maidoton
Snellman Tuotteet

”Maksatuotteita meillä täällä Pietarsaaressa tehdään moneen makuun. On makkaraa, pasteijaa ja pateeta. Makuhan se näissäkin ratkaisee, joten pääraaka-aineet tulevat aina omilta perhetiloiltamme. Natriumglutamaattia tai kamaraa meillä ei ole tapana käyttää.

Ove, tuotekehittäjä

Reseptit

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Viipaloitu herkkumaksamakkara liemellä

Viipaloitu herkkumaksamakkara

Maksapasteija 4

Maksapasteija

Herra Snellmanin maksamakkara 300 g

Herra Snellmanin maksamakkara 300 g

Maalaismaksapasteija 3

Maalaismaksapasteija

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 60 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te