Luuton keittoliha
”Pala suomalaista, gmo-vapaata, luutonta naudan etuselkää. Todellinen ruuanlaittajan tuote. Pehmeä naudanliha sopii mainiosti esim. lihakeittoon ja erilaisiin pataruokiin.” – Mats
Lihapitoisuus
100 %
Paino
700 g
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 740kJ/175kcal
Rasva: 11.00g
- josta tyydyttynyttä: 4.60g
Hiilihydraatit: 0.00g
- josta sokereita: 0.00g
Ravintokuitu: 0.00g
Proteiini: 20.00g
Suola: 0.10g
Laktoosi: 0.00g / 100g
Ainekset
Naudan etuselkä (alkuperämaa Suomi).
Valmistusehdotus
Lihakeitto: Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Ruskista liha pannulla joka puolelta. Laita liha kattilaan ja lisää 1,5 litraa vettä, 1 lihaliemikuutio, ripaus suolaa, 1 pilkottu sipuli, 1 kuutioitu porkkana ja muutama kokonainen pippuri. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 2 tuntia. Anna jäähtyä hetken ja nosta liha liemestä. Siivilöi liemi ja lisää kuutioitua perunaa ja keittojuureksia ja anna kiehua n. 30 minuuttia. Lisää kuutioitu liha ja anna kiehua vielä n. 5 min. Tarjoa paahdetun leivän kera.
Ominaisuudet
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Lisäaineeton
“Nämä meidän keitto- pata- ja kastikelihat vaatiikin sitten reilusti pidemmän kypsennysajan, mutta kyllä se lopputulos on odottamisen väärti. Ja kaikki nämäkin me tehdään tietenkin tuoreesta suomalaisesta ja vieläpä gm-vapaasta lihasta.”
Tore, tuotekehittäjä
Lisää arvio