Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Grillaus
    • Joulukinkun paisto
    • Kaikki joulukinkusta
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Grillaus
    • Joulukinkun paisto
    • Kaikki joulukinkusta
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Tuore liha
  • Keitto- pata- ja kastikeliha
  • Luuton keittoliha

Luuton keittoliha

Rated 1.00 out of 5 based on 1 customer rating
Härän häntä
Luuton keittoliha

”Pala suomalaista, gmo-vapaata, luutonta naudan etuselkää. Todellinen ruuanlaittajan tuote. Pehmeä naudanliha sopii mainiosti esim. lihakeittoon ja erilaisiin pataruokiin.” – Mats

Lihapitoisuus

100 %

Paino

700 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 740kJ/175kcal
Rasva: 11.00g
- josta tyydyttynyttä: 4.60g
Hiilihydraatit: 0.00g
- josta sokereita: 0.00g
Ravintokuitu: 0.00g
Proteiini: 20.00g
Suola: 0.10g
Laktoosi: 0.00g / 100g

Ainekset

Naudan etuselkä (alkuperämaa Suomi).


Valmistusehdotus

Lihakeitto: Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Ruskista liha pannulla joka puolelta. Laita liha kattilaan ja lisää 1,5 litraa vettä, 1 lihaliemikuutio, ripaus suolaa, 1 pilkottu sipuli, 1 kuutioitu porkkana ja muutama kokonainen pippuri. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 2 tuntia. Anna jäähtyä hetken ja nosta liha liemestä. Siivilöi liemi ja lisää kuutioitua perunaa ja keittojuureksia ja anna kiehua n. 30 minuuttia. Lisää kuutioitu liha ja anna kiehua vielä n. 5 min. Tarjoa paahdetun leivän kera.

Ominaisuudet

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Lisäaineeton
Keitto- pata- ja kastikeliha

“Nämä meidän keitto- pata- ja kastikelihat vaatiikin sitten reilusti pidemmän kypsennysajan, mutta kyllä se lopputulos on odottamisen väärti. Ja kaikki nämäkin me tehdään tietenkin tuoreesta suomalaisesta ja vieläpä gm-vapaasta lihasta.”

Tore, tuotekehittäjä

Reseptit

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Ossobuco - TAUKO 17.4.2020

Ossobuco

Naudan petite tender 1

Naudan petite tender

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 60 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te