Työpaikat

ASENTAJA

Snellmanin Lihanjalostus Oy on perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha- ja leikkeletuotteita Pietarsaaressa jo 70 vuoden ajan. Haemme nyt Kuusisaaren alueella sijaitsevan tuotantolaitoksemme huolto-osastolle asentajaa.

Asentajan ensisijainen tehtävä on leikkaamon toimintojen tekninen huolto ja ylläpito. Työhön kuuluu koneiden korjausta ja ennaltaehkäisevää huoltotyötä. Työssä onnistuminen edellyttää, että sinulla on

  • Halu oppia uutta ja kehittää itseäsi
  • Joustavuutta ja palveluhenkistä asennetta
  • Sähkö- tai automaatioalan koulutus ja intohimoa hyvin tehtyä huoltotyötä kohtaan
  • Kyky työskennellä tuotannossa sekä omatoimisesti että osana raudanlujista ammattilaisista koostuvaa tiimiä
  • Kyky kommunikoida suomen ja ruotsin kielellä.

Asentajan työssä pääset syventämään tekniikkaan ja koneisiin liittyvää osaamistasi. Kilpailukykyisen palkan ja mukavien työkavereiden lisäksi työntekijöillemme kuuluu erinomaiset henkilökuntaedut.

Tehtävä on vakituinen kokoaikatyö, jota tehdään kahdessa vuorossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Thylin 044 7966557 kim.thylin@snellman.fi

Lähetä sähköinen hakemuksesi viimeistään 24.1.2021 tämän linkin kautta

Kesätöihin Snellmanille 2021?

Oletko kiinnostunut ruoasta ja kenties tulevaisuuden ammatista elintarvikealalla? Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä kesäkuukausien ajan meidän kanssamme Herra Snellmanin iloisessa tiimissä ja valmistaa korkealaatuisia tuotteita suomalaisten pöytiin.

Voimme kesänä 2021 tarjota kesätyötä n. 250 henkilölle Pietarsaaren seudulla. Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 2 – 4 kuukautta touko-elokuun välisenä aikana. Suurin osa tarjolla olevasta työstä on tuotantotyötä paketointiosastoilla, lähettämössä sekä jaloste- ja tuorelihavalmistuksessa.

Talousosastolla, hallinnossa, laboratoriossa ja teknisessä huollossa on myös muutamia paikkoja tarjolla. Voit hakea kesätyötä tämän haun kautta myös valmisruokien valmistukseen Kokkikartanon Pietarsaaren yksikköön tai eläinruokien valmistukseen MUSHille Sandsundiin.

Kesätyöt ovat pääosin päivätyötä. Joillakin pakkausosastoilla tehdään aamu- ja iltavuoroa ja lähettämön työ on kolmivuorotyötä.

Voidaksesi työskennellä meillä, sinun pitää olla syntynyt vuonna 2005 tai aiemmin. Osaan työtehtävistä vaaditaan kuitenkin 18 vuoden ikää. Suurin osa paikoista täytetään heti huhtikuun puolivälissä ja viimeistään toukokuun aikana kaikki kesätyötä hakeneet saavat vastauksen hakemukseensa.

Tästä pääset täyttämään hakemusta!

Hakuaika kesätyöhön on 1.12.2020 – 28.2.2021.

HAE MEILLE TÖIHIN / AVOIN HAKEMUS

Snellmanilla olemme aina tehneet parhaamme ja sillä tiellä haluamme jatkaa. Valmistamme ruokaa, jota itse haluamme syödä ja työskentelemme jatkuvasti suomalaisen elintarviketuotannon kehittämisen eteen.

Saavuttaaksemme tavoitteemme tarvitsemme apuasi, yksin emme pääse pitkälle. Jos olet valmis käärimään hihasi ja tekemään kunnolla töitä, saatat olla juuri etsimämme henkilö kasvavaan Snellman-tiimiimme.

Hae meille töihin.

Leikkaamo.