Työpaikat

KESÄTYÖ 2020

Oletko kiinnostunut ruoasta ja tulevaisuuden ammatista elintarvikealalla? Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä kesäkuukausien ajan kanssamme Herra Snellmanin tiimissä ja valmistaa korkealaatuisia tuotteita.

Voimme tarjota kesätyötä n. 200 henkilölle Pietarsaaressa. Kesätyön kesto on 2 – 4 kuukautta touko-elokuun välisenä aikana.

Suurin osa tarjolla olevasta työstä on tuotantotyötä paketointiosastoilla, lähettämössä sekä jaloste- ja tuorelihavalmistuksessa.

Glada anställda tillsammans med vd Roland Snellman.,

Talousosastolla, hallinnossa, laboratoriossa ja teknisessä huollossa on myös muutamia paikkoja tarjolla. Voit hakea kesätyötä myös valmisruokien valmistukseen Kokkikartanon Pietarsaaren yksikköön tai eläinruokien valmistukseen MUSHille Sandsundiin.

Kesätyöt ovat pääosin päivätyötä. Joillakin pakkausosastoilla tehdään aamu- ja iltavuoroa ja lähettämön työ on kolmivuorotyötä.

Voidaksesi työskennellä meillä, sinun pitää olla syntynyt vuonna 2004 tai aiemmin. Osaan työtehtävistä vaaditaan kuitenkin 18 vuoden ikää.Suurin osa paikoista täytetään heti huhtikuun puolivälissä ja viimeistään toukokuun aikana kaikki kesätyötä hakeneet saavat vastauksen hakemukseensa.

Hakuaika kesätyöhön on 14.12.2019 – 29.2.2020.

Siirry tästä hakemukseen.

HAE MEILLE TÖIHIN / AVOIN HAKEMUS

Snellmanilla olemme aina tehneet parhaamme ja sillä tiellä haluamme jatkaa. Valmistamme ruokaa, jota itse haluamme syödä ja työskentelemme jatkuvasti suomalaisen elintarviketuotannon kehittämisen eteen.

Saavuttaaksemme tavoitteemme tarvitsemme apuasi, yksin emme pääse pitkälle. Jos olet valmis käärimään hihasi ja tekemään kunnolla töitä, saatat olla juuri etsimämme henkilö kasvavaan Snellman-tiimiimme.

Hae meille töihin.