Työpaikat

KESÄTYÖPAIKAT 2022

Haku Snellmanille kesätöihin on jälleen auki. Haussa on jälleen tekijöitä monelle eri osastolle, joten laita rohkeasti hakemus sisään. Tänä vuonna kesätöitä voivat hakea meiltä vuonna 2006 ja sitä aikaisemmin syntyneet hakijat.

Tästä hakulomakkeeseen!

Voimme iloksemme tarjota tänä kesänä kesätyötä Pietarsaaressa noin 350 henkilölle. Työskentelyaika on 2-4 kuukautta, touko-elokuun välisenä aikana. Suurin osa työstä sijoittuu pakkausosastoille, lähettämöön, lihavalmisteiden ja tuorelihan valmistukseen. Myös hallinto, laboratorio ja tekninen huolto tarjoavat muutaman kesätyöpaikan. Tällä hakemuksella voi myös hakea kesätyötä Kokkikartanon Pietarsaaren valmisruokayksikköön sekä MUSH eläinruokavalmistukseen.

Työaika on enimmäkseen päivätyötä, kuitenkin joillakin pakkausosastoilla on kaksi vuoroa, aamu- ja iltavuoro. Lähettämössä tehdään töitä kolmessa vuorossa.

HAE MEILLE TÖIHIN / AVOIN HAKEMUS

Snellmanilla olemme aina tehneet parhaamme ja sillä tiellä haluamme jatkaa. Valmistamme ruokaa, jota itse haluamme syödä ja työskentelemme jatkuvasti suomalaisen elintarviketuotannon kehittämisen eteen.

Saavuttaaksemme tavoitteemme tarvitsemme apuasi, yksin emme pääse pitkälle. Jos olet valmis käärimään hihasi ja tekemään kunnolla töitä, saatat olla juuri etsimämme henkilö kasvavaan Snellman-tiimiimme.

Hae meille töihin.

Leikkaamo.