Kesätöitä Snellmanilla 2023 – haku auki helmikuun lopulle saakka

Keskellä talvisia kinoksia ja pimeintä talvikautta on hyvä pitää mielessä että kesä 2023 on aivan nurkan takana ja meidän Snellmanin tarve kesätyöntekijöihin liittyen on jälleen valtava. Pystymme tulevana kesänä tarjoamaan kesätyötä noin 350 nuorelle, nuorimmat hakijat tänä vuonna ovat 16-vuotta vuoden aikana täyttävät nuoret aikuiset (s. 2007).

Suurin osa tarjolla olevasta työstä on tuotantotyötä paketointiosastoilla, lähettämössä sekä jaloste- ja tuorelihavalmistuksessa. Talousosastolla, hallinnossa, laboratoriossa ja teknisessä huollossa on myös muutamia paikkoja tarjolla.

Voit hakea kesätyötä myös valmisruokien valmistukseen Kokkikartanon Pietarsaaren yksikköön (nykyään Kuusisaaressa) tai eläinruokien valmistukseen MUSHille Sandsundiin.

Kesätyöt ovat pääosin päivätyötä. Joillakin pakkausosastoilla tehdään aamu- ja iltavuoroa ja lähettämön työ on kolmivuorotyötä.

Voidaksesi työskennellä meillä, sinun pitää olla syntynyt vuonna 2007 tai aiemmin. Osaan työtehtävistä vaaditaan kuitenkin 18 vuoden ikää.

Tästä pääset täyttämään hakemusta!

Suurin osa paikoista täytetään heti huhtikuun puolivälissä ja viimeistään toukokuun aikana kaikki kesätyötä hakeneet saavat vastauksen hakemukseensa. Hakuaika kesätyöhön on 19.12.2012 – 28.2.2023.

You can also fill in the application i English by clicking the link below.

Apply for a summer job at Snellman.

Työpaikat 1