Bättre hamburgerbiffar enkelt med riktigt malet kött
Det här är malet köttet för all biffälskare. Street Food burgermaletkött packas direkt efter malningen, vilket gör att alla köttfibrer ligger åt samma håll. På så vis får biffarna en luftigare och bättre konsistens.
Malet köttet görs också av fetare köttdelar än vanligt malet kött, vilket gör biffarna möra och saftiga. Street Food burgermaletkött innehåller endast gm-fritt, 100 % finländskt, ofruset nötkött.
Här nedan kan du läsa hur du kan göra de bästa hamburgerbiffarna med Street Food burgermaletkött.
ENKLA BURGARE – SÅ HÄR GÖR DU:
1. Använd en väldigt vass kökskniv eller en sågtandad brödkniv för att skära biffarna.
2. Ta hjälp av förpackningens hjälplinjer. Avståndet mellan linjerna är ca 1 cm, vilket ger 80 grams biffar.
3. Skär biffarna med en sågande rörelse.
4. Biffarnas tjocklek kan du naturligtvis välja själv. En biff på 2 cm väger till exempel ca 160 g.
5. En riktig hamburgerkännare kryddar sina biffar efter stekningen med endast salt och svartpeppar. Mer behövs oftast inte.
6. Grilla biffarna på gas- eller kolgrill. Du kan också steka dem, eller tillreda i ugnen. Vi rekommenderar kolgrillen, eftersom det ger biffarna en underbar grillsmak!
7. Biffarna blir som bäst när det grillas till medium.
8. Toppa burgarna med dina favoritpålägg. Här använde vi ost, Snellmans Street Food burgerbacon samt lite sallad, tomat och majonäs med sricracha sås (kolla receptet!)
Vi hoppas och tror att du kommer att gilla Street Food burgermaletkött lika mycket som vi gör det. Smaklig måltid!