Bättre hamburgerbiffar med Biff malet kött

Det här är malet köttet för all biffälskare. Biff malet kött av nöt packas direkt efter malningen, vilket gör att alla köttfibrer ligger åt samma håll. På så vis får biffarna en luftigare och bättre konsistens. Malet köttet görs också av fetare köttdelar än vanligt malet kött, vilket gör biffarna möra och saftiga. Biff malet kött av nöt innehåller endast gm-fritt, 100 % finländskt, ofruset nötkött.

Här nedan kan du läsa hur du kan göra de bästa hamburgerbiffarna med Biff malet kött av nöt.

1. Använd en väldigt vass kökskniv eller en sågtandad brödkniv för att skära biffarna.

2. Ta hjälp av förpackningens hjälplinjer. Avståndet mellan linjerna är ca 1 cm, vilket ger 80 grams biffar.

3. Skär biffarna med en sågande rörelse.

4. Biffarnas tjocklek kan du naturligtvis välja själv. En biff på 2 cm väger till exempel ca 160 g.

5. En riktig hamburgerkännare kryddar sina biffar efter stekningen med endast salt och svartpeppar. Mer behövs oftast inte.

6. Grilla biffarna på gas- eller kolgrill. Du kan också steka dem, eller tillreda i ugnen. Vi rekommenderar kolgrillen, eftersom det ger biffarna en underbar grillsmak!

7. Biffarna blir som bäst när det grillas till medium.

8. Toppa burgarna med dina favoritpålägg. Här använde vi endast BBQ-sås.

Vi hoppas och tror att du kommer att gilla Biff malet kött av nöt lika mycket som vi gör det. Smaklig måltid!

Related posts