Hoppa till innehållet
Kevät tuo kauppoihin katuruokaa, klassikkomakkaroita ja kunnon kattauksen kotimaista lihaa – Snellmanin uutuudet ovat täällä! 4

Gatukökets delikatesser, klassiska korvar och mängder av inhemskt kött – vårens nyheter från Snellmans är här!

Trots de speciella omständigheterna, eller kanske just därför, kan vi med glädje presentera de nya produkter som från månadsskiftet kommer att finnas i vårt lands matvarubutiker. Det bjuds på en mångfald av smakupplevelser med både helt nya bekantskaper och produkter som gör comeback. Vi på Snellmans hoppas att det finns något för var och en bland våra nyheter.

Redan innan påsk kunde vi berätta glada nyheter om det nya samarbetet mellan Snellmans och Fazer Bagerier, som förser marknaden med skräddarsydda produkter i gatuköksanda.

Något för alla – de första Snellman Street Food-produkterna finns redan i butikshyllorna.

Genom att kombinera Fazers härliga bakverk med kvalitetskött från Snellmans kan alla bygga sin egen praktiska och smarriga kombination där hemma.

Snellman Street Food-produktfamiljen bjuder i detta nu på malet kött och bacon för burgerproduktion, kryddig eller skinnfri knackkorv för en mumsig hot dog samt grillad kebab och grillad kebab av kyckling.

Snellmans grillade kebab i kombination med antingen tunnbröd eller wraps. Du kan också klämma in kebab i din burgare eller en hot dog.

Street Food-produkterna hittar du enkelt i butikshyllan – de är lätta att känna igen på de svartvita förpackningarna med ett enhetligt, urbant utseende.

ALL NATURAL-sortimentet växer

I bekant förpackning hittar du också vårens tre nyheter i den populära All Natural-serien. I det här fallet handlar det om två smakalternativ som nu gör comeback i sortimentet.

Den italienskinspirerade Salsiccian fås nu både i den vanliga 230 grams förpackningen och även i en mindre form, i påse. I Salsiccian känner du smaker av bland annat salvia, timjam, vitlök och rostad svartpeppar.

Bekant produkt i ny skrud – påsarna rymmer 200 gram smakrik och naturlig korv.

Salsiccian får också sällskap av ett alternativ med mera spark i form av kryddor. All Natural Chipotle får sin smak från den rökta chipotle-chilin och helheten kompletteras av rökt salt.

Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria och innehåller endast kött från våra inhemska familjegårdar.

kyckling iivari nytt alternativ

Vårens sista korvnyhet är en skinnfri Kyckling Iivari. Det inhemska, gmo-fria broilerköttet produceras i samarbete med Naapurin maalaiskana och erbjuder ett nytt och fräscht alternativ till grillfesten i sommar. Den lämpar sig också till alla former av matlagning i hemmet.

Kuoreton kana iivari
Nytt för säsongen, Skinnfri Kyckling Iivari,

Notera också, att våra bekanta Eetvartti och Iivari-korvar till sommaren expanderar till 400 grams förpackningar, så du får 40 gram mer korv i ditt paket.

MÖR OCH FÄRDIG ATT AVNJUTAS – VI gör jobbet, du får belöningen

Som en nyhet i vårt sortiment kommer tre färska köttprodukter. De grillade nyheterna är spare ribs, BBQ loin ribs och gris klubba. Det speciella med dessa produkter att de går att äta direkt ut paketet.

– Produktionsprocerssen är lång. Vi tumlar köttet ordentligt i kryddblandningen, grillar och lägger i ugn i över tre timmar. Det saftiga köttet är sen redo att ätas, men själv rekommenderar jag en sväng via grillen för att ge köttet en fin yta, konstaterar Ove Snellman från produktutvecklingen.

Kevät tuo kauppoihin katuruokaa, klassikkomakkaroita ja kunnon kattauksen kotimaista lihaa – Snellmanin uutuudet ovat täällä! 4
Grisklubba, BBQ loin ribs och spare ribs – grillade delikatesser från Snellman.

Också tidigare har Snellmans haft olika ribs i sortimenetet, men den nya metoden markerar ett nytt steg i utvecklingen.

– I praktiken gör vi grundjobbet på Snellmans och sätter tiden på att det skall bli bra, så att konsumenten sen får njuta av en fantastisk produkt, skrattar Ove.

JUSTERINGAR PÅ KÖTTFRONTEN

Våren och den kommande grillsäsongen rör också om en del i köttutbudet, med flera versioner av den finska lantgrisen på marknaden. Smak- och storlekskombinationerna är gjorda så att alla kan hitta just sin produkt. I utbudet finns nu bland annat några varianter med tio rejäla biffar i paketet.

Dessa XXL-grilldelikatesser finns både i enkelt saltad version samt med BBQ-kryddning.

Som motvikt säljs också biffarna i paket med tre biffar.

För vänner av nöt finns nu också en rejäl ytterstek i butikshyllorna, där den får sällskap av ett paket med ett par saftiga, marinerade filébiffar.

Vänner av nötkött har två nyheter att testa till våren.

Alla Snellmans nyheter finns i butikerna i månadsskiftet april-maj. Ifall din lokala handel inte råkar ha en produkt i utbudet, går det bra att fråga personalen efter de egna favoriterna.

NYHETER FRÅN SNELLMAN, våren 2020 (i butikerna 23.4)

Vi är naturligtvis väldigt intresserade av alla synpunkter, åsikter, frågor och spörsmål som ni kan tänkas ha kring våra produktnyheter.

Ni kan skicka dessa antingen per e-post till markkinointi@snellman.fi eller lämna in via vår Konsumentservice.