Hoppa till innehållet
Snellman och Fazer samarbetar inom Street Food-produkter – förmedlar inspiration från gatuköket till hemmen 1

Snellman och Fazer samarbetar inom Street Food-produkter – förmedlar inspiration från gatuköket till hemmen

Fazer Bageri och Snellmans köttförädling inleder ett street food-samarbete. Fazers Street Food-produktfamilj får sällskap av skräddarsydda köttprodukter som malet kött för burgare, hot dog-knackkorvar och grillad kebab. Den expanderade produktpaletten riktar sig till både passionerade matentusiaster och helt vanliga hemmakockar.

Fazer och Snellman hör till de mest hållbara och populära varumärkena inom sina produktgrupper. Som finländska familjeägda företag har båda liknande ambitioner – den bästa smaken på marknaden och kompromisslös kvalitet – och samarbetet föll sig därför naturligt.

Fazer Bageriernas och Snellmans Street Food-produkter är lätta att känna igen på de svartvita förpackningarna med ett enhetligt, urbant utseende.

Street food burgerjauheliha 1
Street Food burgermaletkött – finns i butikerna redan nu.

Inspiration från gatuköken till hemmet

Köttprodukter som underlättar tillredningen av mat i hemmet har varit ett av de starkast växande segmenten i handeln under de senaste månaderna. Snellmans nya Street Food-produkter vill svara på denna växande efterfrågan genom att erbjuda ett sortiment av burgare, hot dog och wraps.

Samarbetet innebär att produkterna för första gången utvecklats med tanken att matcha både smak och form med en motpart. Till exempel är Hot dog-knackkorvarna precis lagom långa till briochesemlorna och korvarna har en kryddighet som passar utmärkt till semlornas lätt söta smak.

Det skall helt enkelt vara naturligt att använda Street Food-produkterna som pusselbitar för en perfekt måltid.

Street food burgerjauheliha 4
Street Food låter dig själv kombinera fritt – tjockleken på din biff avgör vilken typ av burgare det blir!

SNELLMAN STREET FOOD-produktnyheter

Snellman Street Food burgermaletkött (i butik sen 1.3.2020) Riktigt malet kött med en saftig 20-procentig fetthalt! Street food burgermaletkött av nöt mals grövre än vanligt malet kött och förpackas direkt efter malningen på rulle. Det gör biffar lätta att skära i olika tjocklek. Det är upp till hemmakocken att bestämma om det blir saftiga medium-stekta biffar på grillen eller tunnare smashburger-biffar stekta på platta. Snellman gör alltid malet kött på färskt, ofruset kött.

Snellman Street Food burgerbacon (nyhet 23.4.2020) En baconskiva gjord på Riktig bacon från Snellmans, vilket gör den snabb att steka. Storleken är anpassad till en burgare och skivorna är lite styvare än vanligt. Riktigt bacon görs genom att torrsalta, utan att tillsätta varken vatten eller fosfat.

Snellman ja Fazerin Street food-yhteistyö tuo inspiroivan katuruuan koteihin 1
Alla Street Food-produkter kommer att finnas i butikerna i slutet av april.

Snellman Street Food kryddig hot dog knackkorv (nyhet 23.4.2020) En milt kryddad, köttrik korv i naturtarm för en perfekt hot dog. Storleken är optimerade för Street Food Brioche hot dog-semlan – lite längre och lite grövre för att korven sticker ut ur bägge ändorna, som sig bör. Mer kött och mindre tillsatser. Korv från Snellman görs alltid utan tillsatt fosfat.

Snellman Street Food skinnfri hot dog knackkorv (nyhet 23.4.2020) Slät till sin struktur, den skinnfria knackkorven har en kötthalt på 90 procent och använder endast äkta kryddor, inga aromer. Den aningen längre och grövre korven passar perfekt i Brioche hot dog-semlan. Ingen tillsatt fosfat.

Snellman Street Food Grillad kebab och Grillad kebab av kyckling (nyhet 23.4.2020) Den grillade kebaben grillas i äkta grillugn – så föds dess unika smak och vackra yta. Den balanserade kryddblandningen kompletterar smakupplevelsen. Kebaben är färdigt skivad, vilken gör den både smidig och snabb att tillreda. De bästa resultaten får du genom att värma kebaben antingen i ugn, på stekpannan eller på grillens platta. Det ger flarnen en krispig struktur, men bevarar dess saftighet. Använd kebaben till wraps, burgare eller andra versioner av gatukökets delikatesser.