Siirry sisältöön
Snellman och Fazer samarbetar inom Street Food-produkter – förmedlar inspiration från gatuköket till hemmen 1

Snellmanin ja Fazerin Street food -yhteistyö tuo inspiroivan katuruuan koteihin

Fazer Leipomot ja Snellmanin Lihanjalostus käynnistävät street food -yhteistyön. Fazerin Street Food -tuoteperhe saa rinnalleen varta vasten kehitettyjä lihatuotteita, kuten burgerjauhelihan, hot dog -nakkeja ja grillattua kebabia. Tuoteperheellä palvellaan sekä asiaan vihkiytyneitä hifistelijöitä että tavallisia kotikokkaajia.

Fazer ja Snellman ovat tuoteryhmiensä vastuullisimmiksi ja suosituimmiksi arvostetuimpia brändejä. Suomalaisina perheyrityksinä molemmilla on samanlaiset pyrkimykset; markkinoiden paras maku ja tinkimätön laatu, joten yhteistyölle oli luontevat perusteet.

Fazer Leipomoiden ja Snellmanin street food -tuotteet on helppo tunnistaa yhtenäisestä urbaanista, mustavalkoisesta pakkausilmeestä.

Street food burgerjauheliha 1
Street Food burgerjauheliha – kaupoissa jo nyt.

Inspiroivaa katuruokaa koteihin

Ruoanlaittoa helpottavat lihavalmisteet ovat olleet lihavalmisteiden voimakkaimmin kasvavia segmenttejä viime kuukausina. Snellmanin uudet Street Food -lihatuotteet on suunniteltu vastaamaan voimakkaimpiin katuruokatrendeihin, burgerit, hodarit ja wrapit edellä.

Yhteistyön myötä tuotteita on kehitetty ensi kertaa maku- ja vastinparit mielessä. Esimerkiksi Hot dog nakit ovat juuri oikeanpituisia briossisämpylöihin ja nakkien mausteisuus täydentää sämpylöiden hienoista makeutta.

Street Food Burgerjauhelihatangon koko on puolestaan suunniteltu niin, että tangosta on helppo leikata Street Food -briosseihin sopivat pihvit. Street food -tuotteita voi yhdistellä erittäin luovasti keskenään.

Street food burgerjauheliha imago banner
Street Food burgerjauhelihasta voit tehdä burgerin oman maun mukaan – pihvin paksuuden ratkaiset sinä!

SNELLMANIN STREET FOOD UUTUUDET

Snellman Street Food Burgerjauheliha (kaupoissa 1.3. alkaen) Kunnon burgerjauheliha mehevällä 20 %:n rasvapitoisuudella. Sopivan karkeaksi jauhettu naudanliha pakataan tankoon, josta on helppo leikata juuri haluamansa paksuisia pihvejä. Päätä vasta kotona haluatko meheviä pihvejä mediumina vai smashburger-tyyliin parilalla paistettuna. Snellmanin jauheliha tehdään aina tuoreesta, pakastamattomasta lihasta

Snellman Street Food Burgerpekoni (uutuus 23.4.2020) Snellmanin Kunnon pekonista tehty, kypsä pekonisiivu on nopea paistaa. Burgeriin sopivat, hieman jämäkämmät siivut. Kunnon pekoni tehdään kuivasuolaamalla ilman lisättyä vettä tai fosfaattia.

Snellman Street Food Mausteinen Hot dog nakki (uutuus 23.4.2020) Lempeän mausteinen, lihaisa hodarinakki herkullisesti napsahtavassa luonnonkuoressa. Street Food Briossi hot dog -sämpylän kokoon optimoitu hieman pidempi ja paksumpi nakki, jossa nakin päät tulevat sämpylästä ulos, kuten asiaan kuuluu. Enemmän lihaa, vähemmän lisäaineita. Snellmanin nakit tehdään aina ilman lisättyä fosfaattia.

Snellman Street Food tuotteet 2020
Tuoteuutuudet löytyvät kaikki kaupoista huhtikuun lopulla.

Snellman Street Food Kuoreton Hot dog nakki (uutuus 23.4.2020) Sileärakenteinen hodarinakki, jossa on 90 % lihaa. Kuorettomassa Hot dog -nakissa käytetään vain aitoja mausteita, ei aromeja. Hieman pidempi ja paksumpi nakki on tehty hot dog -briossisämpylään sopivaksi. Ei lisättyä fosfaattia.

Snellman Street Food Grillattu Kebab & Grillattu kanakebab (uutuus 23.4.2020) Grillatut kebabit grillataan aidossa grilliuunissa – näin syntyy aito maku ja kaunis pinta. Sopiva mausteisuus viimeistelee makunautinnon. Grillatut kebabit on viipaloitu valmiiksi ohuiksi siivuiksi, joten ne on nopea valmistaa. Parhaan tuloksen saat lämmittämällä kebabin uunissa, pannulla tai paistolevyllä grillissä. Näin kebab saa reunoihin hieman rapeutta pysyen kuitenkin mehevänä. Wrappeihin, hampurilaisiin, hodareihin ja monenlaisiin katuruokiin.