Siirry sisältöön
Kevät tuo kauppoihin katuruokaa, klassikkomakkaroita ja kunnon kattauksen kotimaista lihaa – Snellmanin uutuudet ovat täällä! 4

Kevät tuo kauppoihin katuruokaa, mausteisia makkaroita ja kunnon kattauksen kotimaista lihaa – Snellmanin uutuudet ovat täällä!

Erikoisista olosuhteista huolimatta, tai ehkä juuri siksi, voimme iloisina kertoa uusista tuotteista jotka viimeistään kuun vaihteessa löytyvät maamme kauppojen hyllyiltä. Tarjolla on sekä uusia makukokemuksia että klassisten tuotteiden uudelleenavauksia. Me Snellmanilaiset toivomme että uutuksien joukossa on jokaiselle jotakin.

Jo ennen pääsiäistä saimme kertoa ilouutisen Snellmanin ja Fazer Leipomoiden yhteistyöstä, joka tuo markkinoille räätälöidyn kokonaisuuden katuruokahenkisiä tuotteita.

Jokaiselle jotain – ensimmäiset Snellman Street Food-tuotteet ovat jo hyllyissä.

Yhdistelemällä Fazerin herkullisia leipomotuotteita ja Snellmanin laadukasta lihaa voit tehdä inspiroivaa katuruokaa kotona.

Snellman Street Food-tuoteperhe tarjoaa tällä hetkellä burgerintekoon räätälöityä jauhelihaa ja pekonia, mausteista tai kuoretonta hot dog-nakkia sekä grillattua kebabia ja grillattua kanakebabia.

Grillattuja kebabeja voi yhdistellä vapaasti sekä Fazerin rieskojen että wrapien kanssa. Kokeile myös burgerin ja hodarin täytteeksi.

Street Food-tuotteet tunnistat helposti kaupan hyllyssä yhtenäisestä urbaanista, mustavalkoisesta pakkausilmeestä.

All Natural -valikoima laajenee

Snellmanin All Natural -makarat tehdään täysin ilman lisäaineita. Ny kaksi aikaisemmin tuotevalikoimassa ollutta mausteista makkaraa tekevät paluun.

Italialaistyyppistä Salsicciaa saa nyt sekä tuttuina pitkinä makkaroina että lyhyempinä varrasmakkaroina kätevässä pussissa. Salsicciassa maistuvat mm. salvia ja timjami, valkosipuli sekä paahdettu mustapippuri.

Tuttuja tuotteita uudessa muodossa.

Salsiccia saa seurakseen tulisemman vaihtoehdon, All Natural Chipotlen, joka saa makua savustetuista chipotle-chileistä. Kokonaisuuden viimeistelee savustettu suola.

Makkarat ovat luonnollisesti täysin lisäaineettomia ja sisältävät vain suomalaista lihaa perhetiloiltamme.

Kana-Iivari uutena vaihtoehtona

Viimeisin makkarauutuus tälle kesälle on Kuoreton Kana Iivari. Naapurin maalaiskanan gmo-vapaa kotimainen broilerinliha luo perustan makkaralle, joka täydentää jo entuudestaan laajaa grillimakkaravalikomaamme. Kuoreton makkara sopii mainiosti myös monenlaiseen ruuanlaittoon kotona.

Kuoreton kana iivari
Grillikauden uutuus, Kuoreton Kana Iivari.

Huomaathan myös, että Eetvartti ja Iivari -makkarat muuttuvat tänä kesänä 400 g pakkauksiin, eli pakkauksissa on nyt 40 g enemmän makkaraa.

Kypsä & murea – Snellman tekee työt, sinä nautit

Uutuutena Snellmanin tuotevalikoimaan tulevat valmiiksi kypsennetyt lihatuotteet, Grillattu spare ribs, BBQ loin ribs sekä porsaan nuija. Nämä kolme tuotetta ovat valmiita syötäväksi sellaisenaan.

– Tuotteiden valmistaminen vaatii aikaa. Me maustamme lihan perusteellisesti, grillaamme ja kypsennämme tuotteita uunissa reippaat kolme tuntia. Sen jälkeen herkullisen murea liha on valmis syötäväksi. Itse suosittelen viimeistelyä grillissä tai uunissa, jotta liha saa hyvän pinnan, toteaa Ove Snellman tuotekehityksestä.

Porsaan nuija, BBQ loin ribs ja spare ribs – grillattuja herkkuja herra Snellmanilta.

Snellmanilla on pitkään ollut erilaisia ribs-tuotteita tarjolla, mutta nyt otetaan jälleen uusi askel.

– Käytännössähän me tehdään työt, jotta kuluttaja pääsee nauttimaan erinomaisesta tuotteesta, Ove naurahtaa.

Liikehdintää lihamarkkinoillla

Kevät tuo myös kaupan hyllyyn laajan valikoiman maatiaispossun pihvejä. Pakkauskokoja ja makuvaihtoehtoja on joka lähtöön, esimerkkeinä voi mainita pari reippaankokoista pakkausta, joissa on tarjolla kymmenen pihviä isommallekin ruokaporukalle.

Näitä maxi-tason grilliherkkuja löytyy sekä suolattuna että BBQ mausteella.

Vastapainoksi on tarjolla myös käteviä kolmen pihvin kokonaisuuksia.

Naudanlihaa uutuuksien joukossa edustaa kaksi reilunkokoista marinoitua fileepihviä.

Kaikki Snellmanin uutuudet löytyvät kaupoista kuun vaihteessa. Niitä kannattaa tiedustella myös omalta kauppiaalta, jos omasta paikallisesta myymälävalikoimasta ei satu löytymään.

Snellmanin uutuudet, kevätkausi 2020 (kaupoissa 23.4)

Meitä kiinnostaa luonnollisesti kaikenlaiset tiedustelut, näkemykset, kysymykset ja kommentit uutuuksiimme liittyen.

Niitä voi pistää tulemaan joko osoitteeseen markkinointi@snellman.fi tai jättää kuluttajapalvelumme kautta.