Halvera, skala och skär tunna strimlor av löken. Mät upp olja i pannan och tillsätt löken. Sautera i ca. 5 minuter eller tills löken börjar mjukna.
Fortsätt ösa på med löken, men gör det försiktigt utan att bryna. Sakta men säkert får du en djupare färgnyans samtidigt som du minns att röra om. Efter ca. 30-40 minuter har du en panna full med vackert brun lök som slutresultat.
Tillsätt socker, salt och balsamico och rör om. Lyft till sidan och vänta.
Värm ugnen till 200 grader. Halvera ditt bröd eller dina semlor. Ställ den nedre delen av brödet i en ugnssäker form och sprid ut senap på ytan.
Till följande applicerad du jämnt och rikligt av löken på bröden. Placera sen en måttskuren biff på lökhögen och strimla riven ost över härligheten.
Grädda i ugn ca. 5 minuter och plocka ut. Strimla finhackad persilja överst och toppa med brödets övre del som lock, avrunda med att pensla smält smör över dina sliders.
Grädda ännu i ytterligare 7 minuter. Skär brödet i 12 delar eller plocka ut enskilda semlor och njut!