Korvgulasch
5
Gulasch på Herr Snellmans Bratwurst värmer upp vilken vardag som helst. Ps. Färgerna tävlar nästan med självaste Van Gogh. Vackert så det förslår.
Ingredienser
- 1 pkt Snellman Bratwurst
- 50 g margarin
- 2 små gula lökar
- 2 paprika
- 1 brk krossade tomater
- 3 msk köttfond
- 500 g potatis
- 2 dl vatten
- 2 vitlöksklyftor
- 1 nypa kummin
- 1 nypa paprikapulver
- 1 nypa salt
- 1 nypa chili
Instruktioner
Tärna löken och paprikan och krossa vitlöken. Smält margarin i en kastrull, fräs löken och paprikan däri. Blanda i vatten, krossade tomater, köttfond och potatisklyftor. Låt koka i ca 20 minuter. Bryn korven i en stekpanna och sätt sedan korven i grytan. Kontrollera vätskemängden. Tillsätt mera vätska vid behov. Smaka av med kummin, paprikapulver, salt och chili. Grytan skall ha en mustig het smak. Servera med ett gott nybakat bröd.