Korvgulasch

Makkaragulassi

Gulasch på Herr Snellmans Bratwurst värmer upp vilken vardag som helst. Ps. Färgerna tävlar nästan med självaste Van Gogh. Vackert så det förslår.

5 35 min

Ingredienser

  • 1 pkt Snellman Bratwurst
  • 50 g margarin
  • 2 små gula lökar
  • 2 paprika
  • 1 brk krossade tomater
  • 3 msk köttfond
  • 500 g potatis
  • 2 dl vatten
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 nypa kummin
  • 1 nypa paprikapulver
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa chili

Korvgulasch — Gör så här

  1. Tärna löken och paprikan och krossa vitlöken. Smält margarin i en kastrull, fräs löken och paprikan däri. Blanda i vatten, krossade tomater, köttfond och potatisklyftor. Låt koka i ca 20 minuter. Bryn korven i en stekpanna och sätt sedan korven i grytan. Kontrollera vätskemängden. Tillsätt mera vätska vid behov. Smaka av med kummin, paprikapulver, salt och chili. Grytan skall ha en mustig het smak. Servera med ett gott nybakat bröd.
makkarat-all-natural-770×428

Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.

Rate

Dela

Kommentarer