Korvgulasch

Makkaragulassi

Gulasch på Herr Snellmans Bratwurst värmer upp vilken vardag som helst. Ps. Färgerna tävlar nästan med självaste Van Gogh. Vackert så det förslår.

5 35 min

Ingredienser

  • 1 pkt Snellman Bratwurst
  • 50 g margarin
  • 2 små gula lökar
  • 2 paprika
  • 1 brk krossade tomater
  • 3 msk köttfond
  • 500 g potatis
  • 2 dl vatten
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 nypa kummin
  • 1 nypa paprikapulver
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa chili

Korvgulasch — Gör så här

  1. Tärna löken och paprikan och krossa vitlöken. Smält margarin i en kastrull, fräs löken och paprikan däri. Blanda i vatten, krossade tomater, köttfond och potatisklyftor. Låt koka i ca 20 minuter. Bryn korven i en stekpanna och sätt sedan korven i grytan. Kontrollera vätskemängden. Tillsätt mera vätska vid behov. Smaka av med kummin, paprikapulver, salt och chili. Grytan skall ha en mustig het smak. Servera med ett gott nybakat bröd.
Korvar All Natural

”Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.”

Kim, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer