Makkaragulassi
Herra Snellmanin gulassi bratwurstista lämmittää päivän kuin päivän. Jos pidät myös kauniista väreistä, on tämä kuin sinulle tehty.
5
35 min
Ainekset
-
- 1 pkt Snellmanin Bratwurstia
- 50 g margariinia
- 2 pientä sipulia
- 2 paprikaa
- 1 prk tomaattimurskaa
- 3 rkl lihafondia
- 500 g perunoita kuutioituna
- 2 dl vettä
- 1 kynsi valkosipulia
- 1 ripaus kuminaa
- 1 ripaus paprikaa
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus chiliä
Makkaragulassi — Ohje
-
- Kuutioi sipuli ja paprika. Sulata margariini kattilassa ja kuullota sipulit ja paprika siinä. Puserra valkosipulin kynsi joukkoon.
- Lisää joukkoon vesi, tomaattimurska ja perunakuutiot. Mausta fondilla ja mausteilla.
- Anna kiehua 20 minuuttia. Ruskista paloitellut bratwurstit paistinpannulla ja lisää keittoon. Tarkista maku ja nesteen määrä.
- Tarjoile hyvän, tuoreen leivän kera.
Vinkki!
Katso myös perinteinen gulassi-reseptimme.
Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.