Makkaragulassi

Makkaragulassi 1

Herra Snellmanin gulassi bratwurstista lämmittää päivän kuin päivän. Jos pidät myös kauniista väreistä, on tämä kuin sinulle tehty.

5 35 min

Ainekset

  • 1 pkt Snellmanin Bratwurstia
  • 50 g margariinia
  • 2 pientä sipulia
  • 2 paprikaa
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 3 rkl lihafondia
  • 500 g perunoita kuutioituna
  • 2 dl vettä
  • 1 kynsi valkosipulia
  • 1 ripaus kuminaa
  • 1 ripaus paprikaa
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus chiliä

Makkaragulassi — Ohje

  1. Kuutioi sipuli ja paprika. Sulata margariini kattilassa ja kuullota sipulit ja paprika siinä. Puserra valkosipulin kynsi joukkoon.
  2. Lisää joukkoon vesi, tomaattimurska ja perunakuutiot. Mausta fondilla ja mausteilla.
  3. Anna kiehua 20 minuuttia. Ruskista paloitellut bratwurstit paistinpannulla ja lisää keittoon. Tarkista maku ja nesteen määrä.
  4. Tarjoile hyvän, tuoreen leivän kera.

Vinkki!

Katso myös perinteinen gulassi-reseptimme.

makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit