Hoppa till innehållet
Köttrullader fyllda med senap och lök

Köttrullader fyllda med senap och lök

4

Rullar av nöt ytterfilé med överraskningsinnehåll. Snellmans färskt kött är alltid 100 % finländskt, GMO-fritt kött från familjegårdar.

Ingredienser

  • 4 Snellmans Lövbiff av nöt ytterfilé (2 paket)
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa peppar
  • 1 msk matfett
  • 1 stor gul lök
  • 1 msk socker
  • 4 msk senap
  • 33 cl pilsner
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk köttfond
  • 4 msk Maizena ljus redning

Instruktioner

Krydda biffarna på båda sidorna med salt och peppar. Skär löken i ringar. Stek den guldgul och mjuk i fett. Strö på socker, rör om och låt blandningen svalna.

Bred senap på biffarna och strö på löken. Rulla ihop skivorna och fäst med tandpetare. Bryn rulladerna runtom i stekpanna eller stekgryta. Häll i pilsnern och köttfonden.

Efterstek under lock på svag värme i 2 timmar. Tillsätt grädde och avred med Maizenamjöl. Krydda med salt och peppar. Servera med pressad potatis och rårörda lingon. Kom ihåg att ta bort tandpetarna före servering.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan