Maletkött-potatisbiffar

Jauheliha-perunapihvit

Kombinera kött och potatis enligt Herr Snellmans recept på Maletkött-potatis biffar. Enkelt eller hur?

4 45 min

Ingredienser

  • 400 g stekmalet kött
  • 2 kokta potatisar
  • 4 tsk persilja
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 dl grädde
  • 1 nypa salt
Panering
  • 1 ägg
  • 1 dl skorpmjöl

Gör så här

  1. Finfördela potatisarna med gaffel och blanda alla ingredienserna. Blanda en stund, så att massan blir klibbig. Forma små biffar, fukta dem i vispat ägg och vänd dem i skorpmjöl. Stek smöret i panna.
  2. Servera med potatismos och en färsk sallad. Maletkött-potatisbiffarna kallas också engelska kotletter.
  3. Herr Snellmans recept, varsågod!
Snellman_jauheliha_landingpage_banner_svenska

“Vi kombinerade en bra produkt med en bra förpackning. Den nya förpackningen för Riktigt malet kött är Finlands mest ekologiska maletköttförpackning, samtidigt förbättrades också produktens egenskaper.”

Rate

Dela

Kommentarer

Fler recept