Rökiga skinkportioner

Rökiga skinkportioner

Här har vi en uppdaterad version av de baconlindade äggen. I dessa rökiga skinkportioner används Superior rökt skinka i stället för bacon. Till Superior används inget krossat kött, skinkan skärs från hela stekar. En exceptionellt lång mognadstid gör Superior skinkan enastående saftig och mör. Det går bra att variera på receptet genom att lägga till blåmögelost eller dina favoritörter.

4

Ingredienser

  • 8 skivor Superior rökt skinka
  • 4 stora ägg
  • svartpeppar
  • havssalt
  • bladpersilja

Rökiga skinkportioner — Gör så här

  1. Lägg skinkskivorna i små portionskoppar och häll i äggen. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Tillred i 20-30 minuter på 180°C, tills äggvitan har stelnat. Strö över hackad bladpersilja och njut som morgonmål!
Palagg-Superior

”Skinkan Superior tog oss hela 4 år att utveckla, men slutresultatet är vi verkligen stolta över. Till Superior används inget krossat kött, skinkan skärs från hela stekar. En exceptionellt lång mognadstid gör Superior skinkan enastående saftig och mör. Vår Superior torde vara den enda helköttsprodukten på marknaden utan tillsatt fosfat eller så kallade fosfatsubstitut, alltså andra hjälp- eller tillsatsämnen.”

Tore, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer