Hoppa till innehållet

Pasta carbonara

Tunn tunn skinka med pepparsmak 150g

4

20min tillagningstid | 20min total tid

Medel

Åh, pasta carbonara – så enkelt och så gott! Carbonarasåsen går bra att laga under tiden som pastan kokar och sedan bara blanda ingredienserna med varandra. I pasta carbonara finns det förutom pasta och kött också ägg och grädde. Men om man vill går det också att laga utan grädde eller utan ägg. Peppar ingår ofta i receptet och därför passar Snellmans Tunntunna skinka med pepparsmak perfekt som ingrediens till pastarätten. Snellmans tunntunna helköttsuppskärningar innehåller rikligt med finländskt gm-fritt kött av lantgris och ingen natriumglutamat. Pasta carbonara är ett säkert val att servera både åt gäster vid en finare middag och åt barn. Här följer Herr Snellmans pasta carbonara-recept, varsågod!

Ingredienser

Instruktioner

Näringsinnehåll

Pasta och pastasåser

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan