Salladswrap
20min
1
Lätt
Ingredienser
Salladswrap
- 0.5 isbergssallad
- 0.5 tsk dijon- senap
- 1 msk majonnäs
- 0.5 pkt Snellman Rökt delikyckling 150 g
- 1 tomat
- 0.5 rödlök
- 2 ost skivor
Instruktioner
Lösgör fem hela salladsblad, skölj och torka väl. Placera salladsbladen överlappande på ett bakplåtspapper.
Bred ut senap och majonäs på salladsbädden. Placera dina Delikycklingskivor, ostskivorna samt 2-3 skivor tomat och den strimlade rödlöken om varandra på salladsbladen.
Rulla ihop helheten tätt och vik in ändorna med hjälp av bakplåtspappret. Skär av diagonalt på mitten och håll ihop paketen, som tenderar att lossna lätt.
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 500 g | |
---|---|---|
Energi | 154 kJ / 37 kcal | 769 kJ / 184 kcal |
Fett | 1.3 g | 6.6 g |
- varav mättat fett | 0.2 g | 0.9 g |
Kolhydrat | 2 g | 10 g |
- varav sockerarter | 1.8 g | 9.2 g |
Protein | 4 g | 18 g |
Fiber | 1.1 g | 5.3 g |
Salt | 0.4 g | 1.9 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.