Skinkpaj på nytt sätt

Kinkkupiirakka uudella tavalla 1

Skinkpaj på nytt sätt, kanske? Herr Snellmans recept, varsågod!

4 45 min

Ingredienser

  • 1 pkt Riktigt mör palvad skinka
  • färskost
  • körsbärstomater
  • olika salladssorter
  • soltorkade tomater, finhackade
  • örter
  • pesto eller olivolja
  • 1 nypa svartpeppar

Skinkpaj på nytt sätt — Gör så här

  1. Bred ut pajdegen över bottnen och kanterna i en form med löstagbar kant. Grädda enligt anvisningarna på förpackningen. Låt bottnen svalna och lösgör den från formen.
  2. Bred på ett tunt lager färskost. Strö på ett lager sallad (ruccola/issallad/lollo rosso osv.). Blanda med olika örter efter behag (basilika/timjan/gräslök eller liknande).
  3. Lägg på skinkskivor formade som rosor och halverade körsbärstomater. Om du vill kan du även strö på soltorkade tomater och rödlök.
  4. Ringla lite pesto eller olivolja över salladen samt lite nymalen svartpeppar.
Palagg-Riktigtmöra uppskärningar

”De här smörgåspåläggen kallar vi Riktigt möra och det av en anledning. Lång tillredning gör köttet utomordentligt mört och saftigt. Och naturligtvis tillverkar vi Riktigt möra pålägg enligt samma principer som vi tillverkar alla våra andra produkter: av de bästa råvarorna, med noggrannhet och kompetens, precis som om vi gjorde till oss själva.”

Robert, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer