Somrig korvpytt

Kesäinen Makkarapannu

Detta recept från ”Maistuu makialle bloggen” var med i vår tävling All Natural-smakresa. I tävlingen utmanade vi finländska bloggare att skapa sitt eget recept med våra helt tillsatsfria All Natural-korvar.

2

Ingredienser

  • 1 pkt Snellman All Natural Bratwurst
  • 0.5 sommarsquash
  • 6 kokt potatis
  • 6 rädisor
  • 1 morot
  • 2 stjälkar av vårlök
  • smör eller olja till stekning
  • salt, peppar
  • 2 ägg

Somrig korvpytt — Gör så här

  1. Skär moroten i små bitar. Sätt lite vatten i en stekpanna och tillsätt moroten. Låt morötterna sjuda på svag värme i ca 15 minuter, tills de är mjuka.
  2. Sätt lite smör i pannan och tillsätt potatisen. Tillsätt sedan hackad bratwurst, klyftor av sommarsquash, hackad vårlök och halverade rädisor.
  3. Stek tills potatisen och korven har fått en fin färg och de övriga ingredienserna är tillräckligt varma.
  4. Smaka av med salt och peppar. Servera med stekt ägg.
Korvar All Natural

”Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.”

Kim, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer