Kesäinen Makkarapannu

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Kesäinen Makkarapannu

Tämä Maistuu makialle -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

2

Ainekset

  • 1 pkt Snellman All Natural Bratwurst
  • 0.5 kesäkurpitsa
  • 6 perunaa (keitettyjä)
  • 6 retiisiä
  • 1 porkkanaa
  • 2 kevätsipulin vartta
  • voita tai öljyä paistamiseen
  • suolaa & pippuria
  • 2 kananmunaa

Tee näin

  1. Pilko porkkanat pieniksi paloiksi
  2. Lorauta pannulle hieman vettä ja lisää porkkanat pannuun
  3. Hauduttele porkkanoita noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes ne pehmenevät
  4. Lohkaise pannuun nyt hieman voita ja pilko perunat paistumaan
  5. Lisää pannulle myös pilkottu bratwursti, lohkottu kesäkurpitsa, silputtu kevätsipuli sekä puolitetut retiisit
  6. Paista, kunnes perunat ja makkarat ovat saaneet väriä sekä muut ainekset ovat lämmenneet kunnolla
  7. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan
  8. Tarjoa paistetun kananmunan kanssa.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä