Kesäinen Makkarapannu

Kesäinen Makkarapannu

Tämä Maistuu makialle -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

2 45 min

Ainekset

  • 1 pkt Snellman All Natural Bratwurst
  • 0.5 kesäkurpitsa
  • 6 perunaa (keitettyjä)
  • 6 retiisiä
  • 1 porkkanaa
  • 2 kevätsipulin vartta
  • voita tai öljyä paistamiseen
  • suolaa & pippuria
  • 2 kananmunaa

Kesäinen Makkarapannu — Ohje

  1. Pilko porkkanat pieniksi paloiksi. Lorauta pannulle hieman vettä ja lisää porkkanat pannuun. Hauduttele porkkanoita noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes ne pehmenevät.
  2. Lohkaise pannuun nyt hieman voita ja pilko perunat paistumaan. Lisää pannulle myös pilkottu bratwursti, lohkottu kesäkurpitsa, silputtu kevätsipuli sekä puolitetut retiisit.
  3. Paista, kunnes perunat ja makkarat ovat saaneet väriä sekä muut ainekset ovat lämmenneet kunnolla. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan
  4. Tarjoa paistetun kananmunan kanssa.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit