Texmexsmörgåstårta

Texmex voileipäkakku

Vamos! Lite nya vindar, men ändå samma gamla och goda smörgårstårta. Ge en klassiker en fläkt av en annan matkultur med detta recept från Herr Snellman.

6

Ingredienser

  • 9 skivor rostat bröd
Fyllning:
  • 300 g Snellmans riktigt mör formskinka
  • 1 burk tomatsalsa
  • ½ burk guacamoledipp
Fukta med:
  • 1 dl vatten
  • ½ dl citronsaft
Garnering:
  • 1 burk ostdipp
  • 1 burk crème fraiche
  • 1 st orange paprika
  • körsbärstomater
  • nachos
  • gurka

Texmexsmörgåstårta — Gör så här

Smörgårstårtan:
  1. Hacka paprikan och skinkan i små bitar. Skär kanterna av brödet och fukta med citronsaft, använd en bullapensel.
  2. Börja med tre brödskivor. Bred ut tomatsalsa, följ upp med hälften av skinkan, varva med guacamole och avsluta med den hackade paprikan.
  3. Toppa med ett lager fuktat bröd, upprepa fyllningsprocessen och toppa med sista lagret fuktat bröd. Svep in i folie och ställ i kylskåpet.
Garneringen:
  1. Blanda creme fraiche och ostdip och sprid ut över tårtan. Använd din fantasi när du toppar med paprika och körsbärstomater, varva tårtan med nachos.
Palagg-Riktigtmöra uppskärningar

”De här smörgåspåläggen kallar vi Riktigt möra och det av en anledning. Lång tillredning gör köttet utomordentligt mört och saftigt. Och naturligtvis tillverkar vi Riktigt möra pålägg enligt samma principer som vi tillverkar alla våra andra produkter: av de bästa råvarorna, med noggrannhet och kompetens, precis som om vi gjorde till oss själva.”

Robert, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer