Tropisk varm skinksmörgås
Tropisk varm skinksmörgås som kvällsmål?
4
20 min
Ingredienser
-
- 8 skivor formfranska
- 1 gul lök
- 1 tomater
- 8 skivor Snellmans Smörgåsskinka
- 4 ananasskivor
- senap
- riven ost
Tropisk varm skinksmörgås — Gör så här
-
- Finhacka lök och skiva tomaterna. Finhacka även skinkan och ananasskivorna
- Bred senap på brödskivorna 3. Sätt på lök, skinka, ananas, tomatskivor och riven ost på hälften av brödskivorna 4. Sätt på de resterande brödskivorna som ett lock 5. Grilla i smörgåsgrill. (Om du inte har någon smörgåsgrill kan du steka bröden även i panna eller i ugn.)
”Traditionella smörgåspålägg har varit finländarnas favoriter genom tiderna och därför vill vi göra dem så bra vi bara kan. Natriumglutamat tog vi helt bort ur våra produkter redan för flera år sedan och började använda mer finländskt kött. Vi har både orökta smörgåspålägg och pålägg rökta med äkta alspån.”
Ove, Produktutvecklare