Ugnsvarmt rågbröd med skinka

Rökigt varmt rågbröd

Rågbröd passar bra med enbart den riktigt möra palvade skinkan men här tog vi receptet ett steg längre. Lång tillredning gör köttet utomordentligt mört och saftigt. Och naturligtvis tillverkar vi Riktigt möra pålägg enligt samma principer som vi tillverkar alla våra andra produkter: av de bästa råvarorna, med noggrannhet och kompetens, precis som om vi gjorde till oss själva.

3

Ingredienser

  • 1 råghålbröd, efterugnsbit
  • 2 msk smör, färskost eller liknande
  • 2 dl riven ost
  • 8 skivor Riktigt mör palvad skinka
  • 1 dl körsbärstomater
  • 10 basilikablad
  • svartpeppar

Ugnsvarmt rågbröd med skinka — Gör så här

  1. Lägg hålbrödshalvan på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Bred över smör och två tredjedelar av den rivna osten. Lägg sedan på skinkskivorna som trianglar, delade körsbärstomaterna och basilikabladen.
  2. Strö över resten av osten och smaksätt med svartpeppar. Låt stå i ugnen på 225 grader i 12 minuter.
Palagg-Riktigtmöra uppskärningar

”De här smörgåspåläggen kallar vi Riktigt möra och det av en anledning. Lång tillredning gör köttet utomordentligt mört och saftigt. Och naturligtvis tillverkar vi Riktigt möra pålägg enligt samma principer som vi tillverkar alla våra andra produkter: av de bästa råvarorna, med noggrannhet och kompetens, precis som om vi gjorde till oss själva.”

Robert, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer