Wok på strimlor

Suikalewok

Wok på riktiga skinkstrimlor. ”Så gott, så gott”, säger Herr Snellman.

4 40 min

Ingredienser

  • 300 g Skinkstrimlor av lantgris
  • 1 liten batat
  • 10 champinjoner
  • 0.5 zucchini
  • 1 rödlök i klyftor
  • 1 påse frysta bönor
  • 1 brk kikärter
Sås:
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk sojasås

Wok på strimlor — Gör så här

  1. Strimla grönsakerna. Stek köttet i en wok, tillsätt grönsakerna och stek en liten stund till. Tillsätt sås och servera.
Strimlor och tärningar

“Hos oss görs strimlor och tärningar alltid av finländskt kött som inte varit nedfryst vid något tillfälle. Vi tillsätter inte heller något vatten. Och visst bryns de vackert och klumpar inte heller ihop sig i stekpannan.”

Kai, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer