Suikalewok

Suikalewok 1

Tämä wok on tehty Kunnon kinkkusuikaleista, kuinkas muuten. Erittäin hyvää, sanoo Herra Snellman.

4 40 min

Ainekset

  • 300 g Maatiaispossun kinkkusuikale
  • 0.5 kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli, lohkoina
  • 1 pussi pakastepapuja
  • 1 prk kikherneitä
  • 1 pieni bataatti
  • 10 herkkusientä
Kastike:
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 0.5 dl Sweet & sour -kastiketta

Suikalewok — Ohje

  1. Suikaloi kasvikset
  2. Kypsennä liha pannulla, lisää kasvikset ja paista hetken
  3. Lisää kastike ja tarjoile.

Vinkki!

Testaa myös possuwokki-reseptiä.

Suikaleet ja kuutiot

“Meillä suikaleet ja kuutiot tehdään aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta eikä niihin lisätä vettä tai käytetä ruiskusuolausta. Ja kyllähän ne ruskistuu kauniisti ja pysyy irtonaisina pannulla.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit