Hoppa till innehållet
Mikä erottaa Snellmanin grillimakkarat muista?

Hur skiljer sig Snellmans grillkorvar från andra?

De flesta grillkorvar må se likadana ut, men det finns stora skillnader mellan dem. Man kan jämföra grillkorvarna genom att kolla på produktförpackningen och se vad korven är gjord av och hur mycket kött de innehåller. Framförallt i kötthalten kan det finnas stora skillnader, och detta påverkar naturligtvis korvens smak och konsistens. Man kan också jämföra grillkorvarna genom att helt enkelt smaka dem. I en sådan direkt jämförelse utmärker sig de rena och äkta smakerna.

Ta reda på vilken grillkorv som passar dig!

Kvaliteten smakar

Vi har jobbat i åratal med att utveckla våra korvar. Den goda smaken kommer från rena och naturliga råvaror. Därför använder vi endast gm-fritt kött från våra egna familjegårdar. Allt kött skärs sedan naturligtvis för hand. I våra korvar kommer du inte att hitta mekaniskt urbenat kött, svål eller ingredienser som är jämförbara med kött.

En annan avgörande faktor för smaken är det faktum att våra korvar innehåller rikligt med kött och så få tillsatsämnen som möjligt. Tack vare ett långt produktutvecklingsarbete kan vi idag tillverka våra korvar utan natriumglutamat och tillsatt fosfat. Korvarna smaksätts med havssalt av hög kvalitet och röks med äkta alrök.

Det finns också skillnader på Snellmans korvar

Vi vill erbjuda smakliga grillkorvar till så många finska grillar som möjligt. Därför har vi i vårt utbud både grovmalda och sammetslena korvar, samt korvar för alla ni som gillar nötkött, bacon och ost. Lagom till grillsäsongen lanserade vi också vår första tillsatsfria grillkorv, All Natural Iivari.