Siirry sisältöön
Mikä erottaa Snellmanin grillimakkarat muista?

Mikä erottaa Snellmanin grillimakkarat muista?

Mikä erottaa Snellmanin grillimakkarat muista? 1Suurin osa grillimakkaroista näyttää päällepäin aivan samanlaisilta, mutta niissä on paljonkin eroja. Yksi tapa vertailla eroja on tutkia tuotepakkauksia ja selvittää mistä makkarat on tehty ja paljonko ne oikeastaan sisältävät sitä tärkeintä, eli suomalaista lihaa. Etenkin juuri lihapitoisuuksissa voi olla suuriakin eroja ja tämä vaikuttaa luonnollisesti sekä makkaran makuun että koostumukseen. Toinen verrattain vaivaton tapa vertailla makkaroita onkin maistaminen, sillä tällaisessa suorassa vertailussa aidot ja puhtaat maut nousevat helposti esille.

Selvitä muutamalla kysymyksellä mikä grillimakkara sinulle sopii!

Laadun maistaa

Olemme tehneet vuosikausia töitä kehittääksemme makkaroistamme entistä parempia. Hyvän maun takana ovat puhtaat ja mahdollisimman luonnolliset raaka-aineet. Siksi käyttämämme liha on gm-vapaata maatiaispossua ja kunnon nautaa omilta perhetiloiltamme. Ja nimenomaan käsinleikattua lihaa, sillä makkaroistamme et löydä koneellisesti erotettua lihaa, siannahkaa eli kamaraa, saati lihaan verrattavia ainesosia.

Toinen tärkeä makuun vaikuttava seikka on se, että makkaroissamme lihaa on paljon ja lisäaineita puolestaan mahdollisimman vähän. Tuotekehityksen ansioista voimme valmistaa kaikki grillimakkaramme ilman natriumglutamaattia ja lisättyä fosfaattia. Makkaramme viimeistellään laadukkaalla merisuolalla ja savustetaan aidolla leppäsavulla ajan kanssa.

Myös Snellmanin makkaroissa on eroja

Haluamme tarjota herkullisia makkaroita mahdollisimman moneen suomalaisgrilliin. Siksi valikoimastamme löytyy rakenteeltaan niin rouhean lihaisia kuin suussa sulavan sileitä makkaroita, oma makkara naudanlihan ystäville, pekonin ja juuston ystäviä unohtamatta.

Tai mitäpä jos maistaisit tänä kesänä uutta, täysin lisäaineetonta All Natural Iivaria?