Hoppa till innehållet
Maatiaispossu - maailman suomalaisin possu

Lantgris – världens mest finländska gris

Grisarna från Snellmans familjegårdar är finländska – ända ner på gen-nivå. Ursprungsraserna, finländsk lantras och yorkshire, har avlats på finländska familjegårdar i över 100 års tid och Snellmans Riktiga lantgris är en korsning av de två ursprungsraserna. Yrkeskunskapen att välja ut goda släktlinjer har gått i arv från generation till generation, och även om avelsmetoderna har utvecklats och förbättrats med åren, har grisarnas goda hälsa och noggrann individuppföljning alltid varit de viktigaste faktorerna inom finländsk grisuppfödning.

Produkter av hög kvalitet kräver ordentliga råvaror

Vi på Snellman är av den åsikten att man inte kan producera högkvalitativa produkter om inte råvarorna är bra. Därför har vi satsat på ett givande samarbete med våra familjegårdar: endast en gris som har skötts väl och som har levt i rätt sorts miljö kan bli bästa möjliga råvara för våra produkter. Allt griskött som används i vår produktion kommer från Snellmans familjegårdar och från lantgrisar som växt upp där.

4 skäl att välja vår lantgris:

Läs mer om vår lantgris, så ser du att den utmärker sig på många olika sätt. Utöver smaken lönar det sig att komma ihåg åtminstone de här fyra skälen:

Gm-fri produktion

Genuint inhemsk

Kvalitet framom kvantitet

Bevisat välmående