Siirry sisältöön
Maatiaispossu - maailman suomalaisin possu

Maatiaispossu – maailman suomalaisin possu

Snellmanin perhetilojen possut ovat suomalaisia – perimäänsä myöten. Alkuperäisiä sikarotuja, suomalainen maatiainen ja yorkshire, on jalostettu suomalaisilla perhetiloilla jo yli 100 vuoden ajan ja Snellmanin maatiaispossu on näiden alkuperäisrotujen risteytys. Sianjalostuksen ammattitaito on Suomessa kulkenut perintönä sukupolvelta toiselle ja vaikka jalostusmenetelmät ovat kehittyneet ja parantuneetkin vuosien varrella, sikojen hyvä terveys ja tarkka yksilövalinta ovat pysyneet tärkeinä tekijöinä, joista ei tingitä suomalaisessa sianjalostuksessa.

Laadukkaat tuotteet vaativat kunnon raaka-aineet

Me Snellmanilla uskomme, että laadukkaita tuotteita ei voi valmistaa, jos raaka-aineet eivät ole kunnossa. Siksi olemme panostaneet tuottavaan yhteistyöhön perhetilojemme kanssa: vain hyvin hoidetusta siasta, joka on elänyt oikeassa kasvatusympäristössä, voi tulla paras mahdollinen raaka-aine tuotteillemme. Kaikki tuotannossa käyttämämme porsaanliha on peräisin Snellmanin perhetiloilta ja niillä kasvavista maatiaispossuista.

Neljä syytä valita Snellmanin maatiaispossu:

Tutustu tarkemmin maatiaispossuumme niin huomaat miten se eroaa muista! Maun lisäksi kannattaa pitää mielessä ainakin nämä neljä syytä:

Gm-vapaa tuotantotapa

Ainutlaatuisesti kotimainen

Laatu ennen määrää

Mitattu hyvinvointi