Siirry sisältöön
Kunnon pyttipannu

Kunnon pyttipannu

4

Kevyempi ja värikkäämpi vaihtoehto perinteiselle pyttipannulle: herkullinen Kunnon lenkkimakkara-kasvispannu! Tämä resepti oli mukana Kunnon lenkkimakkara -reseptihaasteessa 2013, ja on Cebicin keittiössä -blogin tekemä.

Ainekset

  • 2 suolakurkkua
  • 1 pkt Kunnon lenkkimakkara 450 g
  • 1 keskikokoinen kukkakaali
  • 1 parsakaali
  • 2 rkl voita (tai rypsiöljyä)
  • 1 ripaus suolaa
  • muutama rouhaisu mustapippuria
  • 4 kanamunaa

Ohje

  1. Kuutioi lenkkimakkara mukavan kokoisiksi kuutioiksi

  2. Lohko kukkakaali ja parsakaali pieniksi suupalan kokoisiksi kukinnoiksi

  3. Kuumenna paistinpannu ja paista lenkkimakkara tummaksi ja rapeaksi omassa rasvassaan

  4. Kuumenna wokissa tai isossa kasarissa nokare voita ja paista kaalien kukinnot nopeasti siten, että kukinnot saavat hieman väriä, mutta säilyttävät vielä purutuntuman

  5. Sekoita lenkkikuutiot kaalien joukkoon, mausta ripauksella suolaa ja pippuria, kuumenna ja tarkista maku – lisää tarvittaessa mausteita

  6. Paista kananmunat lettupannulla, jätä keltuaiset kokonaisiksi ja keskeltä hieman valuviksi

  7. Leikkaa suolakurkku pitkittäin veneiksi

  8. Annostele lautasille lenkkimakkara-kasvispannua, asettele kananmunat annosten päälle ja viimeistele annokset muutamalla suolakurkkuveneellä. Tarjoile välittömästi.

Kevyempi ja värikkäämpi vaihtoehto perinteiselle pyttipannulle: herkullinen Kunnon lenkkimakkara-kasvispannu! Tämä resepti oli mukana Kunnon lenkkimakkara -reseptihaasteessa 2013, ja on Cebicin keittiössä -blogin tekemä.

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle