Pyttipannu

Pyttipannu 1

Pyttipannu on helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Se on maistuu koko perheelle ja on nopea valmistaa – varsinkin, jos raaka-aineet sattuvat olemaan valmiiksi kypsennettyjä tähteitä! Pyttipannu onkin mitä loistavin tapa välttää ruokahävikkiä. Perinteinen pyttipannu sisältää yleensä nakkeja tai makkaraa ja paistettuja perunoita, mutta niiden lisäksi pyttipannuun voi käyttää mitä jääkapista sattuu kulloinkin löytymään: esimerkiksi lihapullia, kinkkua, meetvurstia, tomaattia, paprikaa, keitettyjä makaraoneja.. Lista on lähes loputon!

4

Ainekset

  • 1 Kunnon kuoreton nakki
  • keitettyjä perunoita
  • 1 iso sipuli
  • 4 kananmunaa

Tee näin

  1. Pilko perunat ja sipuli kuutioiksi. Paloittele nakki
  2. Paista perunat, sipuli ja nakit pannulla. Paista jokaiselle ruokailijalle vielä kanamuna.
  3. Vinkki: Tarjoile pyttipannu pitaleivällä!
  4. Laita pitaleivän täytteeksi pyttipannua, paistettu kanamuna ja salaattia. Lisää haluamasi mausteet ja nauti!
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä