Jauhelihan ruskistaminen

21.02.2014

Jauhelihan ruskistaminen ei ole vaikeaa kunhan muistaa ottaa lihan lämpiämään ennen paistoa ja paistaa tarpeeksi kuumalla pannulla. Jos sinulla on paljon jauhelihaa paistettavana, niin paista jauheliha erissä.

Valmistusohjeet:

 

 

1. Nosta jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.

 

 

2. Kuumenna pannu tarpeeksi kuumaksi. Voit halutessasi käyttää ruskistukseen hieman öljyä tai voi-öljyseosta.

 

 

3. Lisää jauheliha pannulle, anna olla pannulle minuutin ajan ja murentele lihaa ruskistamisen aikana puuhaarukalla sekoittaen.

 

 

4. Mausta jauheliha kypsänä.

 

 

Kunnon jauhelihaa ei ole pakastettu missään vaiheessa ja siksi siitä ei oikein paistettuna irtoa vettä.