![Jauhelihan ruskistaminen](https://cdn.snellman.fi/app/uploads/2022/06/snellman-lihamestarinvinkit-72-4.jpg?format=webp&fit=cover)
Jauhelihan ruskistaminen
Jauhelihan ruskistaminen ei ole vaikeaa kunhan muistaa ottaa lihan lämpiämään ennen paistoa ja paistaa tarpeeksi kuumalla pannulla. Jos sinulla on paljon jauhelihaa paistettavana, niin paista jauheliha erissä.
Valmistusohjeet:
![](https://cdn.snellman.fi/app/uploads/2022/06/hampurilaispihvi-1-0.jpg?format=webp&fit=cover)
1. Nosta jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
![](https://cdn.snellman.fi/app/uploads/2022/06/snellman---lihamestarin-vinkit-144.jpg?format=webp&fit=cover)
2. Kuumenna pannu tarpeeksi kuumaksi. Voit halutessasi käyttää ruskistukseen hieman öljyä tai voi-öljyseosta.
![](https://cdn.snellman.fi/app/uploads/2022/06/snellman---lihamestarin-vinkit-68.jpg?format=webp&fit=cover)
3. Lisää jauheliha pannulle, anna olla pannulle minuutin ajan ja murentele lihaa ruskistamisen aikana puuhaarukalla sekoittaen.
![](https://cdn.snellman.fi/app/uploads/2022/06/snellman---lihamestarin-vinkit-69.jpg?format=webp&fit=cover)
4. Mausta jauheliha kypsänä.
![](https://cdn.snellman.fi/app/uploads/2022/06/snellman---lihamestarin-vinkit-73.jpg?format=webp&fit=cover)
Kunnon jauhelihaa ei ole pakastettu missään vaiheessa ja siksi siitä ei oikein paistettuna irtoa vettä.