Naudan jauhelihan ruskistaminen

18.05.2015

Naudan jauhelihan ruskistaminen onnistuu parhaiten, kun muistaa nostaa naudan jauhelihan huoneenlämpöön noin puolituntia ennen kokkaamista. On myös tärkeää, että pannu on tarpeeksi kuuma, kun aloitat lihan paistamisen. Tiesithän, että Snellmanin kaikki Kunnon jauhelihat on valmistettu pakastamattomasta lihasta. Tämä takaa sen, että liha paistuu pannulla kiehumisen sijaan.

Valmistusohjeet:

 

 

1. Nosta jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Kuumenna pannu tarpeeksi kuumaksi. Voit halutessasi käyttää ruskistukseen hieman öljyä tai voi-öljyseosta.

 

 

2. Lisää jauheliha pannulle, anna olla pannulle minuutin ajan ja murentele lihaa ruskistamisen aikana puuhaarukalla sekoittaen. Mausta jauheliha kypsänä.