Ossobucco

18.05.2015

Perinteisen italialaisen Ossobucon valmistat helposti Herra Snellmanin luullisesta naudanlihasta. Tätä lihaa valmistaessa kannattaa muistaa leikata saksilla tai veitsellä muutamia viiltoja lihan reunaan, jotta liha ei käpristy paistettaessa. Katso helpot valmistusohjeet alta.

Valmistusohjeet:

 

 

1. Leikkaa saksilla tai veitsellä muutamia viiltoja lihan reunaan, jotta liha ei käpristy paistettaessa.

 

 

2. Kääntele viipaleet vehnäjauhoissa, jotka olet maustanut suolalla ja pippurilla.

 

 

3. Ruskista ossobuco-viipaleet pannulla tai padassa.

 

 

4. Lisää pataan sipuli- ja porkkanasuikaleita, tölkki tomaattimurskaa, hienonnettu valkosipulinkynsi sekä laakerinlehti. Lisää pari desiä lihalientä ja hauduta lihaa miedolla lämmöllä 1 ½-2 tuntia. Tarkista maku. Lisää pinnalle silputtua timjamia, basilikaa ja persiljaa.